Prijava
   

Komercijalna mladež sa instrumentima

Uglavnom su to oni "za mene je rokenrol način života" likovi koji podignutog nosa i zamišljenog pogleda prolaze kroz trg u petak/subotu uveče, takoreći kroz najveću gužvu. Ne, oni ne žele da budu viđeni. Njima je to samo najkraći put do mesta na kojem sviraju na megagigakul rođendanskoj žurci male buržujke. Taj zamišljen pogled nikako ne treba da se razume kao umišljen jer, ipak, njima je dan naporan, pa su, pobogu, oni ceo dan ponavljali a i e mol... i onda paralelni dur. Možda su se ipak samo dogovarali da to viču na svirci i da izgledaju muzički obrazovano. NE. Oni nikako nisu umišljeni i nikako ne žele samo da budu viđeni od strane naivnih devojaka. Oni su TAKO uzvišeni!

"Gitaristo", u centru grada nije ekskurzija osmakinja. Nismo popušile foru. Niti želimo išta drugo.

Komentari

Nekog je ovde ispalio "Гитаристa".:)...ili njet?

Њет, данас у граду је прошло пар ликова из бенда "Ми имамо бенд". Вероватно им се "бенд" не зове тако, ал' би се бар оправдали да се зове. :)

Kapiram. Znam takve. Samo traze grupije, mamu im nezasitu. Samo bi da jebu. :):):)

Па, реално, океј је то, ал' на такав начин: тужно је.

E bas kad si pomenula ovo...
Cini mi se da sve vise klinaca oblaci majce rokera i slusa nesto sto ne razume samo da bi kao bili bad boyz. RnR je bio simbol slobode, sad postaje simbol kurcenja. Jel to o5 neka srpska deformacija ili what the fuck?

+
Na svu srecu ti izvestaceni ljudi se za godinu/dve izmore i prestaju da budu "verni" rokenrolu, pa odu da prljaju neku drugu subkulturu :) manji broj njih cak evoluira u nesto normalno

i jos nesto kolac, sto se tice primera u definiciji, mozda ti nisi pala ali imaj na umu da "svaka roba ima svog kupca" :)

tako je !!! i za def i za komentare iznad

Veliki broj gitarista je u fazonu da su oni sa svojom akustarom onako misticno-romanticno-osecajno-kul privlacni i da se ribe loze na to, pa su onda u fazonu da smaraju i nose gitaru gde god stignu, podrazumevajuci da svi jedva cekaju da cuju njihovo tandrkanje.

+

Ja zivim u gradu gde svaka kuca ima gitaru, i gde svaka kuca ima jedno-dvoje gitarista. Ovde je to uzas, komercijalni 'mladi' bendovi na sve strane, a niko ne zna nerazlozene akorde... Znaju dur i mol i to je to, 4/4 ritam a tekstovi su im pisani da zvuce 'misticno' a u stvari ni oni sami nemaju pojma o cemu se radi... Ja bar sviram klavijaturu/drugu gitaru u metal bendu u kom radimo covere megadetha, metalike, judasa i ostalih pravih metal bendova. Muka mi je kad vidim ova autorska sranja klinaca kome je 'rok'n'roll zivot' a u stvari se bave najkomercijalnijom i najpovrsnijom formom istog... + na kvadrat.