Prijava
   

Kompujter

Mnogi misle da neki veruju da je Kompjuter, ili kompjuter, kako se obično ali nepravilno piše, sokoćalo koje je izumeo Rambo Amadeus (pod imenom kompujter). Radi na drva. Većina primeraka živi u Floridi. U nekim krajevima poznat pod nazivima konpijuter i korpujter.
Ako se pravilno iskoristi može dovesti do velike zemaljske katastrofe. Primer takvog iskorišćenja je firma Majkrosoft koja pokušava da manipuliše vama preko računara. Dakle, Majkrosoft nije zao. I zašto uopšte o njemu? Nema potrebe.

Kako radi kompjuter
Kompjuter radi tako što mu vi date zadatak i on to uradi. Jednostavno, i prosto, ali baš jednostavno. Naravno, kompjuter mora biti priključen na smederevac koji je radio punom parom bar 2 sata i lepo se zagrejao. Tek onda možete upaliti vaš kompjuter.

Puno gluposti
Vaš kompjuter dolazi sa puno gluposti kao što su Smit end Veson, nVidia-om ili ATI-jem, hard diskom i najglupljom stvari na svetu: Windows-om. Poželjno je sve te stvari ukloniti sa računara da bi izbegli svetsku katastrofu. Napomena: Ako neki računar dođe sa linuksom, obavezno ga NE DIRATI I POZVATI ZOOLOŠKI VRT KAKO BI ONI NASTAVILI ODATLE I UKLONILI SVE PINGVINE SA HARD DISKA! To je veoma težak postupak i zahteva operacije kao što su:

sudo apt-get install tux-cleaner-3.0.2
sudo apt-get remove tux-manifest
sudo dpkg -i remove_all_tux.deb

Ipak, ne radite to bez pomoći zoološkog vrta pošto pingvini moraju negde da odu, a ne žele da spavaju na klupama.

Kako koristiti računar za uništavanje sveta
Nažalost, to ne smem otkriti! To zna samo jedan čovek na svetu uključujući i mene, tako da...

Nije fer! Hoću da znam kako da uništim svet!!!
Ako je tako, slobodno, pridruži se Majkrosoftovom timu programera Viste!

Komentari

ala sise ti raskenjoo

ala (. Y .) ti raskenjao

Ova definicija > /dev/null 2 &1

Salim se tetak, dobro tieovo!