Prijava
   

Komšinice

Izuzetno specifična najspecifičnija moguća vrsta žena, posebno ako živite u zgradi. Odlikuje ih izuzetno dugačak jezik i poznavanje svih oblasti života. Kako uopšteno, tako i tuđeg. Uglavnom tuđeg. Okupljaju se na klupi ispred, i onda raspredaju o svima osim o sebi samima. Uglavnom su starije (raspon od 60 do 80 godina, da još uvek su žive). Takodje, nalaze se u malim (ali odabranim) grupama, i sve se međusobno mrze, međutim, imaju samo, i samo, jedna drugu. Razgovori su im izuzetno "intelektualne prirode" i sve su završile "životnu školu", nebitno što ni jedna nije videla dalje od naselja u kome se rodila, živela i gde će i umreti. Autobus im je glavno prevozno sredstvo, ali i osnovna oblast prikupljanja informacija, pošto u njega, za razliku od stanova svojih komšija, mogu da uđu. Za njih su sve devojke opajdare i kurve, svi muškarci pijanice, probisveti i švaleri, sva komšijska deca preglasna i nevaspitana, i sve životinje (osim njihovih) im smetaju jer "kake po ulazu i stepenicama". Omiljena životinja im je mačka, a omiljenu osobu nemaju.

Komentari

Omiljena životinja im je mačka, a omiljenu osobu nemaju.

Hahaha, kobjasnio si+
I oja keva voli da tračari, ma svi vole... Ne znam šta će to ljudima, majko moja?!

Niko ne čita defke... Jebiga

Murinjo 'fala... Zensko sam ;)

moj je bio četvrti plus, bilo mi glupo da komentarišem kad nemam ništa pametno za reći...

ja prvo nisam htela da komentarišem jer sam se osetila prozvanom u definiciji...a posle sam videla da murinjo proziva da se ne čita i moradoh da se javim...a i sakilly je KG, dakle +...

Hahaha... hvala ppl. Zao mi je sto ljudi stvarno ne citaju. Al' 'ebi ga. Vise pluseva dobiju "vicevi u vidu definicija" nego nesto kvalitetno.

to si upravu, niko ne cita, samo vicevi dobijaju +....

JA ČITAM!!!
Plus, samo cepaj.

nego nesto kvalitetno

Čuješ ti nju, hahha.

Mislim na "nesto kvalitetno" generalno, ne na sebe konkretno.

Uh, pa što ne kažeš da imaš te zajebane naočare... Ne bi mi ni palo na pamet da zajebavam!

Hahahha... ne zajebavaj :)

ja sam ih uz stan dobio 2 u paketu...majkoooo milaaaaaa......o.O +

"A sto ne bi moglo?" :)