Prijava
   

Komunizam 2.0

Svi znamo one snimke iz Severne Koreje, kad Kim Džong Un maše svojim građanima, dok ovi plaču u zanosu. Engleska je malo prefinjenija, malo "poš". Ne moraju da plaču. U tamnoj haljini žene, a u odelu ili fraku muškarci, stoje natmureni i pilje u pod. Možda ih stoli bojko, al čik se nasmej dok te mediji snimaju. Ne dao Bog da pored toga nosiš titulu "Sir", onda si tek najebao. A ako se slučajno odaš pred najboljim prijateljem da ti je jednom stigla pozivnica od same kraljice, a da ga ti nisi ni pozvao da zajedno prisustvujete svečanosti u Bakingemskoj palati, onda se oprosti od društvenog života.

naslovna senzacionalna novost , UK today
"Svi su se zapitali da li Ber Grils, čovek koji pije svoju mokraću i degustira crve, zaista očajava nakon smrti naše drage kraljice, njenog Veličanstva, Elizabete II. Jedan od naših reportera fotografisao je ovu sliku, gde je očigledno da se dotični crvožder osmeškuje nekoj osobi. Ovo je jedan zaista nedoličan i šokantan prizor!

Ber Grils se oglašava putem tvitera
Iza kamere je bio stari poznanik, te nisam mogao sebi da dozvolim da se ne javim na taj način i bar malo ublažim ovu tugu koju svi međusobno delimo!.. Hvala Vam na svemu što ste učinili, Vaše Veličanstvo!"