Prijava
   

Kondom

Stvar koje se srbi bez obzira na starost, obrazovanje i boravište neshvatljivo mnogo plaše i čije pominjanje doživljavaju kao uvredu?!
Mnogi fakultetski obrazovani ljudi i žene ga nikako ne svrstavaju u deo normalnih i uobičajenih stvari modernog života.

Zahtev za korišćenje kondoma odmah izaziva sumnju da je vaša ljubav zaražena kurvetina ili zaraženi kurvar ili da isto smatra za vas.

Komentari

koliko sam para dao na kondome, mogao sam još jedno dete da podignem...+

исто и са моје стране. Ужаснем се кад се сетим да ми се у војсци цео вод смејао на констатацију да са девојком са којом сам 9 година заједно користим кондоме. И то су најгласнији били београђани академци, а 1 из врања и 1 пазарац се сложили самном по систему боље плати кондом него абортус, мирнији си и здравији и ти и твоја девојка, а момци имали трогодишње средње школе?!

@Javio: Ali ne zato što je količina velika, nego skupi jebote... ;)

не мора да значи
ја користим РОМЕД али не зато што су око 10дин комад него јер имам поверења у ту марку, мајка ми је гинеколог и користе њихова средства

@Дурланац ПВО

Добро је то кад ти кева препоручи кондоме које она користи.

daj napisi Srbi velikim pocetnim :)

Jeste Durlanac, koriste njihove gumene rukavice, jer su neprobojne, kao i kondomi. Ali postoji "debeli" razlog zašto su neprobojni.

тибре намерно написано малим као израз непоштовања :Р

жико не лупај. Користе ромедове рукавице и још којекакве заштитне комаде опреме. Ја тебе нисам вређао колико се сећам? Или си се пронашао у дефиницији на оној другој страни?

sixspack, i skupi i količina...jebi ga, volim...:)

Јбг, алергија на лубрикант, само три врсте дурекса долазе у обзир. Увке сам био компликован. Срећа па сам радио као промотер истог, имам годишњу залиху :)

"zaražena kurvetina" XD XD XD XD

Bas mi se svidjaju komentari znaci ima nas jos ''zarazenih kurvetina'' sto koristi ''tu plastiku'' UF SUPEERR :))