Prijava
   

Kopaonik

Ne,nije to sto ti mislis.Nije u pitanju nasa najpoznatija planina.
Ne,vec lepak za "samoprozvane" ribice i sponzoruse.
Ne zahteva neko posebno pakovanje,trosenje vremena na obnavljanje gardarobera,kupovine nove ski opreme,a bogami i jeftino je.Kopaonik je zli blizanac poznatijeg mu brata.Paradoksalno,uzivacete u prirodi,ali na drustveno-koristan* nacin.

*Drustveno - Mobe su coporativne aktivnosti;
*Koristan - Zadovoljava se motiv postignuca.

U pitanju je porodica koja se vec generacijama u nazad bavi ratarstvom,stocarstvom,vocarstvom....Malo porodicno gazdinstvo,nedovoljno veliko da bi ponelo epitet farme,ali pak dovoljno da obezbedi zadovoljavajuce prihode.

Clanovi:

#Otac - Ideal modernog seljaka koji naseljava uglavnom suburbane sredine.Vredan,posten i dobar roditelj.Ima pivski stomak,i ne libi se da se obracuna sa bikom oci u oci.Mnogo dobar komsija.U slobodno vreme voli da peca na varalicu.

#Majka - Nekada imala pretenzije ka ekonomiji.Udala se za seljaka i naucila da muze.U slobodno vreme voli da caska sa akreditovanim alapacama u selu.Najvise se ponosi svojim umecem pravljenja domaceg tvrdog sira.

#Sin:Tatina slika iz mladjih dana.Momce za zenidbu.Vredan,ali ne narocito bistar.Voli da trci za suknjama.Miljenik starosedelaca sela zbog spremnosti da pomogne bilo gde i bilo kada.Inace,mnogo dobar decko.

#Cerka:Tatina mezimica.Zrtva modernizacije i globalizacije.Nije nasla svrhu u svom zivotu dok nije otvorila profil na Facebook-u.Otada njen zivot dobija drugaciju notu.Pocela je da se slika u WC-u pred ogledalom,da se sminka,puci i trti.U slobodno vreme voli da gleda "Sex and the city" i divi se Samanthi iz pomenute serije.Plitka je,iako tvrdi da je pametna.Razlog za takvo misljenje je njen lasiciji nacin na koji od tate "muze" pare.Voli da nosi skupe stvari,i imponuje joj zvizdanje mladih seoskih narastaja dok ide do drugarice da se slikaju za Face.

*********************************************************************

- Tata:"Vidis dete,tvoj brat je vredan,a ti si lenja...Vidis li ti tu nepravdu?!Obicno oni koji nesto rade,oni i zasluze negde da idu,a oni koji nista ne rade ne.Vidis kako sam ja dobar,ti nista ne radis,a ja te nagradjujem.Tata te vodi u Kopaonik!"

- Cerka:"Jao tatice,pa ti si super!!!Odmah cu da pocnem da se pakujem!!"

- Tata:"Ma ovaj Kopaonik ne iziskuje neko posebno pakovanje,samo cizme i sesir na glavu"!

- Marljivi brat:"Hahaha,pa jos kad ti deda da dzeparac...Hahahaha...."

- Cerka:"Crkni gnjido,ti si samo ljubomoran sto mene tata vise voli!!!Cekaj tata,sta ce mi cizme?!"

- Marljivi brat:"Ti izgleda nisi dobro cula,tata te ne salje NA Kopaonik,vec U kopaonik!Znas kakvu motiku imam za tebe!Malu,a cuda za korov cini!!"

- Cerka:"TAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAA!!"

*Zatim marljivi brat improvizuje kopanje,povremeno ubacivajuci pokrete svojstvene za skijanje uz podrugljivi smeh.

Komentari

e, da hoću da čitam to, te ne znam šta sa fejsa ja bih napravio profil. ali neću.

Akcenat nije na facebook-u.
Svejedno,hvala na ulozenom trudu da ovo procitas.

Омиљена! Мада знам и за пар примера типа Чистионик за оне из града! ;)

e Jovana, video sam danas tvoj komentar na moj komentar, kad sam pitao "odakle si ovo izvukao", pa ti rekla "ima na zidovima grafit".znam zato sam ga i pitao odakle je izvukao. defku nisam ocenio, sutra.

Pa pretpostavila sam da znas,i da si zato pitao...

vidi se da si se potrudila al defka nije nesto :)


@janpi:
Pa bas se i nisam trudila....Samo sam za modele uzela neke ljude.....Malcice izmenila opise,i to je sav moj trud.

Sto se mene tice, vredelo je citanja. +

NIje vredelo čitanja, a nije baš mnogo ni pismeno.

Pa ti idi pa se slikaj za FEJS pa tamo budi pismena.
Hvala lepo, do vidjenja - PRIJATNO!