Prijava
   

korupcija na vukajliji

Logično razmišljanje svakog podlog Vukajlijaša je da pri određeno broju definicija,registruje novog šklj člana i da sam sebi daruje pluseve i tako poveća sebi popularnost za broj definicija. Po meni takvima nije mesto vamo! Prema tome,zaustavimo korupciju na ovom sajtu!!

"Igraj za vuku,korupcija ne" !!!

Komentari

Bravo Peđa, ali sve to mora da u pisanom obliku prođe Savet Staraca , a znaš li kad će to biti...;)+
"ne brže od života"

"korupcija"???
to je najobičnije varanje, ništa drugo, a takvi članovi se banuju.

@ iskusni interpretato - ne brini se ti ništa, lako mi provalimo ko sebi "nabija" pluseve.

@zyc, ti znaš da ja volim"da se šalim"- ali uvek su mi simpatični pravdoljubivi i iskreni-kad nešto provale oni to i napišu...bilo to oštro ili naivno(ne odnosi se na PEĐU)-ali uvek im dajem podršku...;)

Ne vidim kako je ovo korupcija... da li znaš šta je korupcija?
Nije korupcija ako sam sebi nabijaš plusove... nije dobro ali nije korupcija....

znam ja šta je korupciija dobro! ne moraš me to pitati... Gledaj ovo,ako to uradiš,ti sebi stičeš sopstvenu korist. Jel tako???????pa zar to nije korupcija?

Haha, -Iskusni interpretato,pljunu ti mene preko komentara! hvala!

Ja reko ovde će da bude reč o podmićivanju moderatora plusevima i te fore... mali, sedi jedan, promašio si temu.

"Klasično shvaćanje korupcije u političkoj znanosti polazi od ideje o tome da je korupcija izraz kvarenja moralnih vrijednosti društva (Aristotel, Machiavelli, Montesquieu). Korupcija je patološka pojava, sustavna aberacija u kojoj vladajuća politička klasa osobni interes stavlja iznad interesa političke zajednice."
(pojmovnik)

Peđa, mislim da ti je def.ostvarila cilj-dobio si reakcije trojice moderatora, što znači da nisi prošao nezapaženo i da nisi u svetu bez nadzora, makar bio virtuelni. Korupcija je prejaka reč, a nepravdi raznih vrsta ima na svakom koraku.Ti si odreagovao na nešto što ti smeta, a ako nastaviš da razmišljaš dublje o tome, videćeš za neko vreme da ta virtuelna slava manje vredi od dobrog vica i smeha u društvu. Ja Vukajliju shvatam kao eksperiment, a stvarni život i korupcija je , veruj mi, mnogo teži

Prste, to je korupcija društva... kao kvarenje durštva...
Korupcija u praksi pokriva širok spektar radnji: Mito, protekcija, sukob interesa, razne usluge i pritisci koji dovode do zloupotrebe položaja....
Ali korupcija nema prihvaćenu definiciju.... Kao sam čin korupcije.
A ovde gore nemamo primer čina korupcije.

Naravno Piro, Pedja govori o varanju ne o korupciji. Medjutim, posto korupcija znaci kvarenje, mozemo li govoriti o korumpiranom mleku ili o korupciji kiselog kupusa?

Hahaha... +++++ dobra def. :D

Prste, ko o čemu, a ono Peđa o "varenju".... :D:D:D:D
Zarolajmo i opušteno...:)

sta bre vi pricate ? ? :))