Prijava
   

Koštunica

Prvi prototip robota. Napravljenih kasnih četrdesetih u tajnoj laboratoriji JNA u podzemnom bunkeru u svrhu da bude opozicija komunističkoj vlasti ondašnje Jugoslavije. Iako je bio čudo svog vremena, završio pravni fakultet (što baš i nije nemoguće) i postao doktor prava, kao prototip ima problema sa bagovima. Teži problemi sa učitavanjem i daunlodovanjem podataka, čiji se simptomi mogu videti u neobaveštenosti ( Ovde pogledati ). Za razliku od KGB-ovskog prototipa koji trenira džudo, pliva, prilično je komukativan a ume i da pusti suzu, jugoslovenski prototip je poprilično lošiji što se i vidi u loše povezanim žicama, što se vidi u velikoj želji za snimanjem dokumentaraca o mačkama, kao i u problemima sa facijalnom motorikom, odnosno nedostatak iste.

Komentari

Loš ti tajming, mi iz DSS-a ne slavimo 1. maj pa dežuramo na Vukajliji :)
Sve u svemu, dobro ti je ovo, ali pošto sam ja stranački ostrašćen, po partijskoj dužnosti sam ti dao -

Nema ovo nikakve veze sa partijama, ja poštujem DSS i svaku partiju koja je protiv NATO-a i EU, samo sam želeo da se malo zezam. Nemam ja ništa protiv Koštunice, čak bih voleo da on pobedi.

Не свиђа се мени ово. Није што сам за њега, него једноставно има има много елемената фора, које сам већ чуо. Мис'им, немо' се љутиш, ал' минус.

Ево једна зајебанција на рачун Војкана, на коју увек могу да се смејем:

http://www.youtube.com/watch?v=k66o-zyFTAk