Prijava
   

Kraljevsko venčanje

Medijski napumpana nebitna manifestacija koja svojim najprikladnijim atributom (nebitnošću) daleko prevazilazi standarde koje je postavio Dejan Cukić. I dalje je nejasno čime smo zaslužili direktan prenos javnog servisa i mnogobrojne specijale na domaćim sajtovima kad nikoga nije briga za ovo.

-Brate ima direktan prenos onog kraljevskog večanja, aj kupi neko vopi pa da cirkamo, gledamo...
-Alo zemo jesi lud, pre bih gledao Farmu.

Komentari

Zanimljivo je gledati jer mozes da vidis mnogo istorije, mozes da vidis kako izgledaju zgrade i nacionalna obelezja u Londonu....

-minus zbog hejta, i -zbog teme

Зашто младима не представити сопствену историју која ни по чему не заостаје за Енглеском? Зашто им набијати на нос нешто што их не занима и у крајњем случају зашто наше паре трошити на тако бескорисне ствари?

a možda posle ponoći padne i seks u kući VB :)

Gde su mladi tu je i sex :D

meni je znaimljivo jer se bavim istorijom i turizmom a sa tog aspekta je poucno gledati..uostalom,bolje to da gledam nego Parove i VB.

Samo mi nije jasan ovaj Dejan Cukic? xD

Mala_plava: minus i minus daju plus,zar ne? xD
Ja dajem plus. Toliko me boli uvo za ovo vencanje, da me skoro boli uvo za vencanje. A da ne spominjem da me zabole uvo za vencanje.

JoHnnY#9

Zaostajemo mnogo mi za Englezima.. a za to smo sami krivi... jedna od najvecih gresaka je ''JUGOSLAVIJA'', i kao kraljevina i kao SFR... a ovo je dobro gledati jer se vidi kako jedan narod postuje svoju tradiciju, kraljicu, kraljevsku porodicu... da se vidi kraljevsko vencanje, koje se ne vidja tako cesto....

Alehandro - sto jes jes ,- i - daju + :) nije da nije :D