Kreativno urbani reality kviz

crn trn 2009-08-18 23:50:04 +0000

Ova sorta vise ne postoji(koliko znam),ali mogla je biti gadna!
Urbanom su je smatrali kreatori,verovatno zbog voditelja, a sama kreativnost se sastojala u tome
da se ucesnik iznenadi najraznorodnijim metodama.
Termin u kojem bi ucesnik trebalo da se iznenadi bio je otprilike oko 3 popodne,kada se ljudi vracaju sa posla, ili jos bolje u 3 ujutro.Posle opsteprijatnog iznenadjenja takmicar bi odgovorio na prvo od tri nagradna pitanja, posto je jednako kompleksno kao i prvo ucesnik ce u vecini slucajeva odgovoriti
i na drugo pitanje.Problem je u stvari u trecem na koje se teze, cak,nikad ne odgovara i to je propustena prilika da se dobije nekoliko stotina hiljada dinara(ako se ne varam).
Sve ovo ne bi bilo toliko lose da takmicar nije dileja koja zbog svega navedenog moze da digne i sebe i ekipu u vazduh.
Srecom na kraju svi prodju citavi, i tako iznova...

Bilo je ranije samo par ovakvih emisija, u stvari rec je o *udaru* na trecem, stvarno je jedan lik skoro poludeo,hteo sve da ih podavi,morali su da mu daju neke slusalice kao utesnu nagradu! Srecom ovakvih stvari nema ni na jutjubu!

0
9 : 1

Najnovije definicije

"Na jednom od omiljenih sajtova za duhovite, vukajlija.com, stanoviti „Ludi Cak" nedavno je napisao: Ultra, to je TV kanal za degenerisanje dece. Jedino što valja na njemu je emisija o automobilizmu „Top gir" koju vode Džeremi Klarkson, Ričard Hemond i Džejms Mej, trojica najvećih likova i hejtera na britanskoj televiziji posle Sajmona Kauela. Takođe, tu je i njihov „tamed racing driver" - The Stig..."

Press | 09. Decembar 2010.