Krem banana

Dusanrott 2010-11-01 21:59:56 +0000

Omiljeni dezert dece u Srbiji (bar u moje vreme). Proizvod koji uvek ima isto ime, ma koja firma da ga proizvede, jer kad ne bi, onda više ne bi bila "krem banana" (koja inače, sem po sličnom obliku, nema više nikakve sličnosti sa istoimenim voćem). Naravno, koliko god vam roditelji kupili (a to je uvek jedna ili dve), znate da možete da pojedete bar još x10. I da, uvek se konzumira pre ručka (kad se ne sme - zabranjeno voće).

Mi možda nismo imali Twix, al' kad pocepas jednu KB, pa te keva iznenadi još jednom, radosti nema kraja (i jedeš se za muda što si ovu grickao 5 minuta).

6
59 : 7
  1. Pravo pojedeš čokoladu, a onda ližeš onaj bijeli dio što bi trebao da predstavlja bananu, je li...

  2. Mi možda nismo imali Twix, al' kad pocepas jednu KB, pa te keva iznenadi još jednom, radosti nema kraja (i jedeš se za muda što si ovu grickao 5 minuta).

    Alal ti kure za ovo.Kad se samo setim tih krem bananica, pa starog čipsa Pik Čačak, stare plazme(koja je i dalje dobra da ne grešim dušu)...podugačka je lista. Danas je meltene sve kurac na biciklu.

  3. Danas je meltene sve kurac na biciklu.

    Eh... I danas je...

  4. Čačenska čipsara ponovo radi, kvalitet je isti k'o što je bio.

  5. Zato požegače šljive nem' ni za lijeka...

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.