Prijava
   

Kuća ''čoveka od zanata''

Zanatlija, bio on stolar, moler ili električar neće dopustiti da po njegovoj kući vršljaju drugi majstori (ehem, verovatno zato što poznaje tu sortu), i kad zna jedan zanat, misli da zna i sve ostale.

Drugarica (koja nikad ranije nije bila kod mene kući): Pa, ništa, doći ću onda ja sutra do tebe, pa...
Ja u glavi već imam viziju kako bi taj događaj trebao da izgleda:
Ona zvoni, ali zvonce ne radi (''Koji će nam kurac zvono, svi imamo šake ko lopate, pa lepo pokucaj ili polupaj na vrata ako te ne čuju!'' - ćaletove reči, čovek je inače zanatlija). Ona pokuca na vrata malo jače, a vrata automatski padaju.
''Ko to sad rnja, ne može čovek da sere na miru?!'' dere se taj isti zanatlija iz VC-a.
Kontam šta se dešava, sjurim sa sprata i prenosim drugaricu, ne preko praga već preko vrata. Ulazimo kod mene u sobu i pri tom se koristimo upustva za otvaranje vrata: ''dvaput cimni jače na dole, i vuci ka tebi snažno''. Smeštamo se, nikako na onu fotelju od milošte zvanu katapult (jednom jedan ortak seo, dva sata smo ga vadili iz plafona!) Krenem da upalim TV, i umesto da povežem plavu i zelenu (kako se pali TV), povezujem plavu i crvenu (kako se pali kuća), i dolazi do eksplozije. Drugarica mi skače u zagrljaj, samo što mi se na glavu ne popenje, što i ne bi bilo tako loše, kad ne bi smo imali u vidu činjenicu da je patos (iliti plafon za one sa sprata ispod) debljine sveske za matematiku i lako se kroz njega propada, pa se tako olako nađosmo ispod moje sobe, tj. u kuhinji:
''Ćao kevo, šta ima za ručak?''

Komentari

Praviš komendiju od zanatlije, nije to u redu.

Omiljeno xD
Ala sam se ismejala...

vuk357, ћале ми је занатлија и од 7 године радим с њим, а како ми иде школа, вероватно ћу и ја то бити, па што се не бих спрдао с тим :)

никако на ону фотељу од милоште звану катапулт

и уместо да повежем плаву и зелену (како се пали ТВ), повезујем плаву и црвену (како се пали кућа) SJAJNO :D

Чиме вас `ране тамо, костја? :) Плус.

nista, ма каква храна, ћале каже да је то неекономично, програмирао нас је да радимо на батерије! :)

Genijalno :D
Licno iskustvo- Ako zelis da ukljucis bojler ukljuci grejalicu (koja inace ne radi) Tada ce se lampica za bojler iskljuciti( Znak da je bojler poceo da radi) Kada je bojler ukljucen imas opciju da palis i gasis svetlo, sto nije moguce kada je bojler iskljucen :D Razumem te u potpunosti.

Екстра,све на своме.
Само измени попење у попне.........

phahahahhahaahhahahaha stvarno mnogo dobra defka +++++++++++