Prijava
   

Kupi bato devojci karanfil

Je jedan jako nezgodan Trenutak u kome bez reči možete da dosta kažete o sebi, da ispadnete sve od najvećeg šmekera do najvećeg šabana. Naime, izašli ste u grad na kafu, vino... sa super devojkom ( koju pak ne poznajete baš najbolje) I prilazi vam slatka cigančica koja kaže: Kupi bato devojci karanfil!

E sad jebem li ga kako ja da znam šta devojka misli o tom karanfilu, i da li u opšte voli cveće i to još karanfil, možda i voli, a možda će da misli da sam mentol što sam kupio od organizacije koja navodno krade cveće sa groblja i prodaje po ulici, možda i kradu ko zna, možda će da je bude neprijatno od ostali gostiju i još hiljadu situacija.

...Nekada je to verovatno bilo romantično...
... Možda je i danas...
Mada, činjenica: to je svakako jedna rupa u Matriksu, jedan bag koji se javlja u kafićima, restoranima...

Komentari

a ima jedan deka tamo ispred tome uglavnom stoji kasno uvece, prodaje neko cvece, a nisu ni ruze ni karanfili nego neko ko poljsko, meni uvek bude tako sladak pa moram da kupim buketic ako imam pare

i onda mi bude zao sto on sigurno pomisli kako sam ja devojka i ne treba sama sebi da kupujem cvece nego treba neko da mi kupi, i nista nije onako kako je ranije bilo :(

Provereno uvek vadi iz te situacije kada kupiš karanfil i daš ga toj istoj devojčici uz opasku da je ona večeras najlepša tu +++

Ima i jedna divna baka koja sedi ispod narodnog kod glumca i stalno je tu na coshku, da i ona prodaje poljsko, mada nekad ima i koficu vode sa nekim zumbulima, kada god prodjem tuda smorim se ako ne idem kod neke drugarice da joj mogu ostaviti cvece kupljeno od te bake:(

... Mada je ovde poenta bila za one koji idu i bash ti u ruke i pod nos iste guraju ... ne ljude koji vole cvece i isto prodaju...
Velika je razlika izmedju ljudi koji prodaju cvece jer je to romanticno, i onih koji ti ga uvaljuju jer je to BASH ROMANTICNO.

ma naravno..., ali taj deka... :( spicio me weltschmerz sad, ahahah

Cvet sa groblja nije nista manje cvet od cveta iz cvecare. To joj mozes reci ako ti kaze da si mentol sto si joj kupio cvet. Mozes joj i reci da je jedna krava i da taj cvet, sto se tebe tice, moze slobodno i da pojede +

Питаш само девојку је л' воли каранфиле. Ако воли, купиш јој, ако не, онда ништа. И нема грешке. А што каже Мали прст, цвет је цвет. Склон сам мишљењу да девојке које не воле цвеће нису девојке, него угурсузи.

+ за деф.

motika,dam ti ja adresu pa mozes svaki put kad zelis da mi ostavis cvece! :) +

heehhe, ovde postoji i mogucnost "davitelja protiv davitelja": ko ne voli karanfile, ne voli ni da zivi

"spicio me weltschmertz" :D

E stvarno treba davati pluseve i na komentare :D

haha, definisacu to :D

Po meni, ne treba kupovati cvece od prodavaca koji ti ga trpaju pod nos jer je to BAS ROMANTICNO. Tu se vec izgubi sva romantika.

Motika, kod te babe ja obavezno kupim cveće kada prođem tuda. Pre neki dan sam ga poklonio prvoj ženi koja je naišla, zgranula se. To cenim, nabere cveće, travu, bilo šta, pa prodaje. Ne prosi.

најлакше је да само купиш.
изашла сам са три лика летос који НИСУ купили ружу (ови нису делили каранфиле већ црвене руже) и дала сам циганчићима по 10 - 20 кинти (уместо да самој себи купим цвет). наравно ниједног више никад нисам позвала кад сам схватила који су ћемери, да на првом састанку не могу да се избаце за један јебени цвет.

Интересантно. ++

Rečenica počinje sa "je"..... joj matero...
inače, sve je onako... ali za plus dovoljno...

Kad mi pridju te prodavacice ja kazem da je devojka alergicna na cvece u budem oteram u PM :)

Uh kako mi to ide na kurac. Klasicna ucena, ako ne kupis ispada da ti zao 200-300 dinara i da nisi dzentlmen i tako to a ako kupis ispadas debil i budala jer je klasicno hvatanje na foru i navlakusa. Imao sam situaciju da sam tolko popizdeo i napusio i jebao sve po spisku prodavacici a inace sam miran i stalozen covek. Toliko me govno izbacilo iz takta. Posle sam rekao devojci da me saceka minut i otisao u obliznju cvecaru i kupio cvece.

Ako MOTIKA nema boljih definicija za naslovnu, ondak dobro...

Meni je ova boli glava! +++

udjoh da procitam dal ko ima dobro resenje za ovakve usrane situacije... Milos-88 pobedio

Mrzelo me sinoc da pisem kako je to bilo al aj saću. Setamo mi knezom i prilazi nam neka ciganka i odvaja mene od devojke i pocinje da mi šapuće da kupis devojci cvece, al ne valja jednu ruzu nego da uzmes dve, jedna je inace cetirsto al dacu ti dve za sesto dinara i ja tu ko popišan razmisljam ako kupim pukoh bzv pare a ako ne kupim pomislice mi devojka da mi zao da joj kupim cvet i da sam seljak i ja posto ne volim da budem budala, puknem i jebem joj sve cigansko po spisku i oteram lepo u pizdu materinu. Posle objasnjavam devojci da nisam hteo iz principa da kupim jer je to ucena al opet vidim da joj nije bas pravo. I setim se da imaju na zelenjaku cvecare, kazem joj da me saceka i odem i kupim. Inace i to je nezgodno kad nor izadjes u grad sa drustvom i neko kupi devojci ruzu, u tom slucaju koliko god parova da ima za stolom svi kupe da ne bi ispalo, "e kako on moze da kupi devojci a ti meni neces" ali i to iskuliram jer sam joj odavno objasnio kako ja to shvatam, pa lepo sutra kad treba da se vidimo ja kupim i donesem i bude jos bolje.

Da si kupio dve, ispade ponajgore

Kupovina cveća je jebeni šit. Mrzim da poklanjam isečeno cveće koje će da se osuši kroz koji dan. Bolje je kupiti čokoladu kao poklon.

Pa znam count ali njoj bitno da proda a verovatno je sa groblja i uzela. I ja to mislim ciklone al aj ti objasni to zenama. Mada one to naprskaju lakom za kosu pa stoji i ne raspadne se.

+
мој омиљени аутор на насловној :)

Mada one to naprskaju lakom za kosu pa stoji i ne raspadne se.

Ako već 'oće plastično cveće, š'o onda tako ne kažu? ;-)

Najbolji izlaz: Nije ona za taj karanfil (ružu, šta god), ona je za neko lepše cveće, provereno radi :D

Slatku cigancicu bi po obicaju oterao u PM