Kurčenje pičkastog fudbalera

Johnny Kurajber 2011-09-10 14:44:06 +0000

Verovatno jedan od najmizernijih oblika kurčenja koji postoji. U rangu internet kurčenja koje je veoma visoko kotirano na lestvici mizernosti.

Kurčenje pičkastog fudbalera se dešava samo na utakmici, gde se neki picopevac od fudbalera zaleće na protivničkog igrača, preti mu, psuje ga i unosi mu se u facu, zato što zna da su šanse da će ga ovaj prebiti k’o konja na sred utakmice veoma male, jer će dobiti zabranu igranja fudbala, a od toga živi i još plus kamere sve snimaju, pa će sigurno da fasuje i krivičnu prijavu, pa je picopevac zato siguran da mu neće biti ništa ako se zaleti, ni ne shvatajući kako smešno izgleda dok to radi i koliko se samo gadi svima kojima je jasno da bi ga fudbaler na kog se zaleteo pojeo za doručak.

Koliki je picopevac postaje jasno kada taj krupniji igrač više ne može da izdrži da mu se takav jadnik kurči i samo ga pipne glavom, a ovaj padne kao da je pokošen rafalima streljačkog voda i tako uspe da iskamči crveni karton, a dok ustaje, podlo se smeška i misli u sebi kako je ispao namazan, dok se čak i navijačima njegove ekipe prevrće želudac kolika je jajara ustvari.

Naravno pičkasti zaletač zna da ima igrača koji nisu baš čisti i prebili bi ga na jedan, čak i po cenu zabrane igranja fudbala, pa se na njih ne zaleće, nego ako ga oni nešto potkače valja se po zemlji, jer zaletanje na recimo, Ria Ferdinanda, donelo bi mu jedan poduži odmor u urgentnom centru.

Uvek kada se desi takvo zaletanje, ljudi koji gledaju utakmicu se zgroze i iznerviraju, a onda špekulišu koliko bi sekundi trebalo da picopevac na nosilima izađe napolje posle par udaraca koje bi popio u glavu od nekoga ko je očigledno jači od njega ili razmišljaju o tome da li bi mogli da izdrže i ne odšrafe ga kao konja od batina da su oni na mestu ovog drugog.

- Brate vidi što se Nani zaleteo na Bulahruza i kao unosi mu se u facu.
- Au, al’ je jadan brate, pa Bulahruz bi ga pojeo za doručak.
- Kako mrzim kada se tako neki indijanac jadni kao zaleće jer zna da mu ovaj neće ništa.
- Mislim da bi ga Bulahruz izuo za manje od deset sekundi.
- Au kakav šaban. Zato ja nikada ne bih mogao da budem profesionalni sportista. Sada bi ga tako prebio da se više ne bi zaletao ni u kontru posle toga.
- Kako bi mu zalepio crveni sada samo zato što je indijanac.
- Sve bih dao da ga sada ovaj prebije k'o konja, majke mi.

23
91 : 11
  1. Jebem ti, ti si. Nikad ne bih rekao... Nigde žutog. Al' su pederi tu.

    +

  2. Nisam hteo da zažutim, ali imalo je potencijala za zapišavanje. A ta pojava me mnogo nervira pa sam morao da je definišem :)))

  3. samo ga pipne glavom, a ovaj padne kao da je pokošen rafalima streljačkog voda

    Zidan mudonja :) +

  4. Zidan mudonja :) +

    Dobro Zidan je baš opizdio onog zulufara dobro glavudžom u grudi i neka je. Materaci je jedna takva debilčina da mi ne bi igrao u ekipi čak i da je najbolji u svetu koliko me nervira.

  5. Dobro Zidan je baš opizdio onog zulufara dobro glavudžom u grudi i neka je. Materaci je jedna takva debilčina da mi ne bi igrao u ekipi čak i da je najbolji u svetu koliko me nervira.

    Pa nije se materaci nesto prenemagao posle udarca. Picka seljacka proziva, a dobro nije mi zao sto je Zidan dobio crveni, zao mi je sto mu je to bila poslednja utakmica u nacionalnom dresu..

  6. zao mi je sto mu je to bila poslednja utakmica u nacionalnom dresu..

    Ma sigurno mu je bilo pun kurac da ga provociraju indijanci celu karijeru i onda je najvećeg indijnca prevrnuo. Svaka mu čast.

  7. Ma sigurno mu je bilo pun kurac da ga provociraju indijanci celu karijeru i onda je najvećeg indijnca prevrnuo. Svaka mu čast.

    Nazalost nisam imao prilike mnogo da ga gledam, ali znam da je bio odlican igrac.

  8. Nazalost nisam imao prilike mnogo da ga gledam, ali znam da je bio odlican igrac.

    Savršen igrač. Precizan pas, odličan šut i niko nije mogao da mu oduzme loptu. Arčio je fudbal mnogo godina. Stvarno poseban fudbaler.

  9. Savršen igrač. Precizan pas, odličan šut i niko nije mogao da mu oduzme loptu. Arčio je fudbal mnogo godina. Stvarno poseban fudbaler.

    Sigurno mogu da se kladim da je on tad igrao fudbal, a ne ovaj sminkeraj poput kristijana, vaznije mu kako ce da predje nekog nego kako ce da odigra pas, ili kako ce da da gol. Sminkeraj cis' i danas svaki drugi fudbaler maneken, a u kurac vise.

  10. Bularuz jbte! Uvek mi je matori govorio, čuvaj se onog ružnog, taj se najotvorenije bije, boli ga kurac hoće li biti posle tuče još ružniji.
    +

  11. taj se najotvorenije bije, boli ga kurac hoće li biti posle tuče još ružniji.

    Vidiš nikada nisam razmišljao na taj način a treb'o sam par puta :)))

  12. Bularuz jbte

    Ja sam ga uvek zvao BuLJaruz, ne znam zasto :P

  13. Ja sam ga uvek zvao BuLJaruz, ne znam zasto :P

    Generalno je bulja, sećam se kako ga je Ronaldinjo bacao po burek a i Robi Kin jednom.

  14. Generalno je bulja

    јес' вала

  15. Slanje Bulahruza na guzicu od strane Robija Kina
    Šteta što nema celo jer je počeo da ga zajebava od sredine terena a ovo je samo kraj karanja.

  16. аууу, ал' га јеб'о. . . ц,ц,ц. . . ја би' се пензионис'о. . .

  17. аууу, ал' га јеб'о. . . ц,ц,ц. . . ја би' се пензионис'о. . .

    A pazi, to je bila subota kada ga je on poslao na dupe a već u sredu došla Barsa sa Ronaldinjom koji ga je isto izlomio k'o konja. Znači kraj.

  18. Дао сам ти сплу, ал сам очекивао оно ретардирано скраћено монголоидно гованце Месија, јер он кад се залети на неког халфа, у фазону ојдудари, ојдубије, мени се преврне желудац. А само да налети на Гатуза ове сезоне, ето њему паузице, доживотне...

  19. Мсм, очекивао сам га уместо Нанија у примеру :)

  20. Месија

    A hteo sam da ga stavim...i razmišljao sam se dugo....a hteo sam i Dankana Fergusona da stavim 'mesto Ria....i Dankan bi ga izuo k'o konja kada bi mu se uneo tako u facu....njemu se niko nije ni unosio :))

  21. Унео се циганин Инс један пут... Па је летео скоро 11 метара у шеснестерац... А Булард је покушао, па се уплашио, ако се сећаш тога. Неће Данк баш сваког да бије, али није да није ударао....

  22. Ih kako se ne sećam.
    A Bularda ne da nisam gotivio.
    Ma bilo je fudbalera za tu defku. Recimo Robi Sevidž je onako isto dilkača.
    Nego Ria sam stavio jer je Pekamska barabčina i non stop je pravio sranja sa Džodijem Morisom...kakve su to budaletine.

  23. Ау како ово мрзим... Него сјетих се сад кад је Рон Артест улетио у публику јер га је један гађао чашом неком :) +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.