Prijava
   

Kvaziživotarenje

Pojam kojim se uopšteno obuhvata celokupno delovanje iz socijalnog života napaljenih mužijaka i ženki, što solo a što parova, po kojem oni kreiraju viđenje posebnog kruga društvene zajednice i predviđenih aktivnosti za njen funkcionisanje radi zadovoljavanja nečega što su u stvari osnovni životinjski nagoni, sasvim prirodni, a od kojih tako smerno beže. Sve u fazonu kola, stan , građanski san i tako u krug a država propade leb te jebo!

- Kakve ono kačiš slike na fb?
- Na šta misliš?
- Ono sa Slavicom iz etno sela Stanišići.
- Što brate? Znaš kako imaju dobru klopu.
- Kad nekome postane vrhunac životne elegije odlazak na roštilj i to još plati masno, a nakon toga okači na fb slike kao da je bio na crvenom tepihu na dodeli Oskara, zapita se čovek vredi li živeti više ovde?
- Pa ti slobodno ...
- Retorički je bilo.

Komentari

Stanišići najjače etno selo ever +

Nije bitno etno selo ok je fino je nego retosi koji misle ako su otišli na roštilj u restoran da su povukli Boga za muda i te finte oje viđam svaki dan. Kad ljudi od običnog obroka prave feš te to bi pijukom ganjao :D I ovo je samo jedan primjer trebao sam više nakačiti bolje bi bilo koliko su ljudima jadni životu ustvari. Ajde kontam meni je bio vrhunac života napijem se u subotu izlazak i to ali tada sam imao 15-16 godina. Danas ljudima odrasnim, 30+ furka otići kao neko dostignuće na jebeni roštilj u jebeno etno selo.

predivan kraj primera+

Ili oni što odu na aerodrom da se slikaju xaxaxa

taj rad GTD, hvala Kosmo :)

Ја сам ово хтео да дефинишем, али нисам знао како да напишем овако сажето, а ефектно.

Pa morao je neko šta ćeš više mi na kurac idu