Prijava
 1.    

  Kvizovi manjih radio stanica

  Atak na inteligenciju ionako mnogobrojnog zatupljenog stanovnistva.Postavlja se idiotsko pitanje,na koje i baba dok okopava bastu i hrani 2 unuka zna odgovor,a opet,niko da se javi da odgovori tacno. Voditelj sa okrnjenom osnovnom skolom kuka,moli,ponavlja,"pomaze",sve ne bi li neko konacno uzeo plazmu TV marke Panasonic.Nagradu,naravno ne dobija niko,ili je dobija komsija vlasnika/urednika radija,kao naknadu za 50 l prepecenice.

  Voditelj : Dobar dan postovani slusaoci,vreme je za nas kviz.Danasnje pitanje je izuzetno lako,a nagrada bogata,plazma TV. Samo treba da se javite i date odgovor na pitanje : Kako se zvao pas iz serije Srecni Ljudi? 'ajmo ljudi,sigurno svi znate odgovor.
  Prvi se javlja tonac,cisto da se probije led : Dobar daan,da nije Djoka?
  V: NE NE,nije Djoka,idemo dalje,da vidimo ko je to uporan,strpljiv,ko ce odneti vrednu nagradu?
  Redjaju se tako kamermani,sekretarice,baba sere,dok random posten srbin ne popizdi i ne okrene. On i mnogo slicnih njemu,kojima kasni plata,deca traze za ekskurziju,zena za more,telefon pred iskljucenjem,ali mora da pozove jer mu je pritisak skocio zbog glupavog kera. A mozda i dobije TV.
  RPS : Dobar dan,ja bi da kazem tacan odgovor u kvizu.
  Rezija : Naravno,sacekajte samo momenat.Znate li odgovor?
  RPS : Pa majku mu,naravno da znam,SIMA bre.
  Rezija : U redu gospodine,sacekajte da vas prosledimo u program.
  Covek ceka jos 10 minuta,nakon cega mu se prekida veza,a racun skocio za tri i po 'iljade.
  Voditelj : Evo,iz rezije mi ablenduju da imamo nekoga na vezi (tetka Paje kamermana,Paja zivi sa njom,i placa joj racune,rek'o joj da okrene i da kaze Jova)
  Tetka : Jaooj,da nije Jova?
  Voditelj : Nije Jova,kakoo ne mozete da se setite.Moram da vas obavestim da nam je jako zao,ali danas niko nece odneti nagradu,pokusajte opet sutra da date odgovor na ovo zaista lako pitanje. Sada slede cestitke,zelje i pozdravi. Prijatno.