Prijava
   

LA Ink & Miami Ink

Jedna u nizu američkih 'reality' emisija čije gledanje stvara senzaciju nabijanja rđavih eksera u oči, samo bez prijatne mogućnosti umiranja.

-Nebitan lik 1: Ćao, hteo bih da istetoviram ogroman krst sa letećim lobanjama u plamenu na leđima, jer je to, znaš, kinda cool i verujem u boga, and stuff.
-Tattoo majstor: Ok, whatever, daj pare...

-Nebitan lik 2: Ja bih želeo veliki, što zajebaniji natpis na kineskom, sa plamenom i zmajevima naravno, jer sam pička i želim da svima pokažem kako sam faca.
-Tattoo majstor: Ok, whatever, daj pare...

-Nebitna riba 1: Htela bih da istetoviram portret svoje majke, koja je preminula prošle godine i sigurno bi želela da istetoviram njen lik na dupetu.
-Tattoo majstor: Ok, whatever, skidaj gaće...

Komentari

Ne propustam ni jednu epizodu,veoma kvalitetne i zanimljive emisije. Ne dajem minuseve,ali ova tvoja definicija sa primerima i slikama je veliki - .

kakvih emisija ima, ova je super

Emisija je žestoko sranje, od mene ogroman +
To foliranje i padanje u trans zbog tetovaže, koja je navodno "ogledalo emocija" dotičnog nebitnog lika si odlično opisao, 100% se slažem sa tobom.

Nemam nista protiv tetoviranja kao oblik umetnosti,ali da prekinemo sa sranjem...većina likova koji dolazi u emisiju se foliraju.Da dodje neki ozbiljan čovek ili žena u godinama i kaže,prošao sam sve u životu,imam iskustvo,znam u šta verujem,imam svoj stav i želim to da izrazim kroz tetovažu, pa da kažemo da je emisija kvalitetna.
Tamo se bre pojavljuju nabildovani likovi, zgodne ribe u svojim dvadesetim i kao oni u nesto veruju, u neki ogromni vatreni krst i kevin portret na dupetu...

ali ova glavna glumica je opaka riba :P