Prijava
   

Lako je prđeti iz pune guzice

Nije teško busati se i kurčiti kada imaš jaka leđa i potporu, bilo koje vrste. To je lako, to može i najveći jado, a upravo takvi to rade sa neskrivenim, perverznim uživanjem.

Deder ti majčin sine nešto uradi i stvori sam, sa svojih deset prstiju, svojim znanjem i umijećem, bez pomoći drugih. Nije lako, nije nimalo lako, je l' da?

- Upoznao sam sad onog Baća Jovovića. Kakva bahatost, kakvo nevaspitanje...
- Znam ja njega, učili smo u srednjoj zajedno, nijesam ga vidio od mature. Malo govno, ne sumnjam da je izrastao u veliko govno.
- A ima para, uspješan je biznismen, al' džabe mu kad su mu maniri k'o u neandertalca...
- ''Uspješan biznismen''? Je l' se danas tako kaže za tatine sinove? Pa njemu se ne bi strva znalo, da mu pokojni otac nije držao pola grada i ostavio mu grdilo para. Lako je prđeti iz pune guzice, a garantujem ti da bi radio u kakvoj trafici ili komunalnom, da se oslanjao na svoje klikere. Ha, klikere. Pa jebote, mi smo u gimnaziji bilježili i poslije naglas čitali njegove bisere, i to ne samo pri odgovaranju! Jebem ti život, dokle je došlo, da se Baćo Jovović neki faktor... Nema, sve je đavo ponio...

Komentari

to!
brao ti ga brao, mrco!
+

Lako je tuđim kurcem gloginje m.

Свака част! Од израза преко тела и примера до тона и линкова - Фест!
+++

Slika naše stvarnosti...
Odlična!

Slika naše stvarnosti...

Не би срећнијег од мене било да коначно успијем да напишем духовиту, врцаву, праву вукајлијашку дефиницију... Изгледа да ме само ова дивна свакодневица инспирише.

Ђе си Турги, легендо!

Pola nase generacije... :)