Prijava
   

lakše mu isterati oko,nego dinar

Cicija,ima a neda.
Oće da se jebe a da mu ne uđe.

Skuplja se lova za prvi maj,da se kupi cuga i neka klopa.Svi se učipe,al uvek ima neka sisa koja oće da se jebe a da mu ne uđe,kome je lakše isterarati oko,nego dinar.
Cicija:-Aj,da skupimo za pivo.Ja nemam ništa!!!
Drug:-Daj neki dinar,nemo' da si sisa?
Cicija:-Nemogu,nije mi ni do čeg!

Komentari

Bravo,bobi,obozavam ovakve :).Opisi nam ukratko sta se desilo danas posle 4h :)))

Danas mi ženu odžepare u gradskom prevozu,poplaše joj novčanik,imala oko 4 soma i ličnu i vozačku.Vodila ćerku u dečiju bolnicu na neki pregled.Kad mi je javila telefonom,otkačio sam.
A radio sam do 7 u firmi,otišao da čestitam onoj 'oćnoj rođus,pa kući.
Jebiga,ne da mi se.

Au,bobi,jebi ga,brate...bice bolje,nadam se,pa da zalijemo virtuelno tu 'ocnu :)

Ako dođeš u NS,popićemo i ovako:)

Druze, samo ovo NEDA razdvoji! :) Nego, jesi ti bio sa onom ekipom iz NSa koji su dosli vozom kad smo igrali protiv Dinama Gruzije, kada smo pijani pisali kod onih silnih ministarstava kod parka na Slaviji i kad nam je istrcao lik i rekao "Pa, je l` znate vi na kakvu instituciju pisate, mamu Vam jebem?". A ono bese MUP... :)

Zadnji put sam na Marakani gledo Zvezdu protiv Barselone ima 96/97 u kupu kupova,posle toga nisam išao na utakmice.Odem nekad kad igraju u NS,bio sam jesenas,ali na zapadu.

Au... Tad si mogao i neki fudbal da vidis. :) Ma, slavim Djurdjevdan, moji nakupovali alkohola, pa ugledam Manastirku... Koja je bila tog dana predvodnica... Najsladje zapisavanje institucije u istoriji! :)

Pozdrav za NS!