Prijava
   

LDP

Luzersko Demagoška Partija, poznatija po svom lideru i većem delu članstva koje je dalo veliki doprinos u borbi protiv narkotika u Srbiji, tako što su uništili veću količinu istih, ne žaleći svoje kapilare i vene. Neki tvrde da su euforične izjave u predizbornoj kampanji, kako su skupili 330.000 glasova, a do početka izbora će skupiti još toliko, upravo uticaj toga što se oni ne ustručavaju da uđu u borbu i protiv loših i sa svačim pomešanih droga.
Inače ova stranka je poznata po svojoj principijelnosti, oni su za vreme izbora i neposredno posle njih govorili da neće ući sa SPS u vlast, niti ih podržavati, i to su ispoštovali, međutim mnogi zlonamerni mediji su preneli lažnu vest kako je formirana Vlada Beograda između DS-a i SPS-a, uz podršku LDP-a, samo da bi naudili ovoj stranci i rasturili joj brojno članstvo.
I na kraju, njihov moto je, "mi smo kul, fensi, in, ...., a svi koji ne misle kao mi su najobičnija prljava stoka", što je svakako jedan od osnovnih postulata demokratije i tolerancije, zbog ovoga mnogi i tvrde da je ovo partija koja unosi nešto sasvim novo u politički život Srbije.

Prosečni LDP glasač 1: Cela ova zemlja je puna primitivaca i neobrazovane stoke, samo mi misleća manjina i mladost ove zemlje možemo da pokrenemo ovu usranu zemlju
Prosečni LDP glasač 2: Baš tako, ovde je nemoguće živeti kao pristojan čovek
Prosečni LDP glasač 1: Nego, navrati, večeras pravim žuraju, dao sam ispit i očistio treću godinu.
Prosečni LDP glasač 2: Opa batice, treća godina, pa koliko ti imaš godina?
Prosečni LDP glasač 1: 37
Prosečni LDP glasač 2: Svaka čast, ja sam u tvojim godinama bio tek na polovini druge godine.
Prosečni LDP glasač 1: Navrati, biće i za usta i za nos, skupio sam neku crkavicu od par hiljada evra u mom volonterskom radu u NVO.
Prosečni LDP glasač 2: Eto, kako mi, poštena inteligencija, jedva sastavljamo kraj sa krajem u ovoj prokletoj zemlji.

Komentari

XAxaxa Neofite hermano mio!

Nije da branim LDP, ali ova zemlja je stvarno puna primitivnih ljudi.NE zelim bas da kazem stoke, ali ni to ne bi bilo daleko od istine...

LJudi u ovoj zemlji su kao i u svakoj drugoj, ima i dobrih i loših. Međutim, kada čujem likove iz LDP-a kako se navodno bore protiv govora mržnje i za toleranciju, a onda počnu da vredjaju sve koji su drugačiji od njih, ne mogu se oteti utisku da se pričom o stoci projektuju na ovaj nesrećni narod.

Potpuno se slazem sa tobom.

алал вера +