Prijava
   

Leb u crevu

Kriške hleba u zaštitnom pakovanju crevastog oblika. Možda hrana u kurtonu izgleda neugledno, možda je malo bruka u plastičnoj kesi, plastično crevo puno hleba ulicom šetati - ali makar ga jutros, mnogo pre tebe, nije posredno pomazilo petnaest drljavih kuraca.

Nije svež nikada, ali nije ni jedan u šest popodne. Egzistencijalni angst koji osećaš dok se mrvi po mušemi, dok propušta jetrenu kroz svoje mrežaste vlati, obuzdaće tog snoba u tebi.

- Da nije bilo leba u crevu, ne bih sad imao leba u crevu.

Komentari

Ako to neko uopste hoce da jede

Јебачки срочен пример.

ej frajkore napunim ti mami usta spermom onako da ispire usta i glogoce...popusis mi mi malo kurac,moja majica vredi vise nego satnica tvoje keve dok ga prima u sve tri rupe istovremeno..verovatno si klosarcina neka dziberska sa mega kompleksom seljaka steram ti ga u usta ta zemljoradnicka!gledaj od cega ces da platis net posto verovatno nemas leba u crevu ali znas sta nema problema mogu ja da ti se iskenjam u serpu pa da ti lepo to popapis dok je vruce i nek prvi put bude gratis a posle cemo da se dogovorimo!e da i jos nesto...kazi mami da ispisre usta dva put na dan ujutru i uvece,spremio sam joj rezerve da ne moram svaki put da joj svrsavam u usta nego cu da joj spremim da ima za zimu ali samo neka uredno plati