Prijava
   

Led Zeppelin

Bend osnovan pre više od 40 godina i koji aktivno ne postoji oko 20 godina. Svirali su vrstu muzike koja sada praktično više i ne postoji u tom obliku.
Uzor broj jedan skoro svim bendovima naših prostora koji su kasnije postali veliki u našim okvirima.

Bilo kako bilo, kada pravite žurku, nikada ne možete da se obrukate ako gostima pustite bilo šta i u kom bilo momentu od Led Zeppelina, pa ma kakav oni muzički ukus imali, pod uslovom da su makar i trunku muzički obrazovani, svejedno na koju stranu.

Takođe, nešto što će se slušati i biti i dalje aktuelno i za 500 godina.

Skoro su imali koncert, više zezanja nego para radi...i dalje znaju da sviraju.

Komentari

Malo se zna da su na pocetku imali malo podrske. Cak im je jedna osoba rekla da je to cepelin koji nikad nece poletjeti pa su zato i dali ime grupi bas Led Zeppelin umjesto samo Zeppelin, u inat :)

Jesi čuo za novu super grupu? (Dejv Grol, DŽon Pol DŽons i gitarista iz Queens of Stone Age.)

Иц бин а лонг тајм синс ај турбо фолк.
Оупен јор ајс оупен јор оупен јор ајс....аааааа бееејб вен ју`р реди!
Оу јеа!

Ta osoba koja im je to rekla je Keith Moon bubnjar grupe The Who. Veliki plagijator Bregović ih je u početku kopirao u originalu. Brega kao Page, a Bebek je morao biti Plant...bruka

+ Гледао сам неки пиратски видео са овог скорашњег концерта и нисам се нешто одушевио. Мада то је вероватно јер ми нису баш омиљени. Свеједно легенде

Poslusaj NZ grupu "Little Bushmen", osim pevanja su najbliza stvar Led Cepu. Kao prelaz izmedju Hendriksa i njih.

Poslusaj Black Crowes. "...vrstu muzike koja sada praktično više i ne postoji u tom obliku..." I jos mnogo primera. Da ih ne pominjem. Rokenrol nije poceo kad ste se vis rodili, mis`im.

Iskreno bas i ne obozavam Zeppeline posto me puno podsećaju na country muziku, ali imaju dosta izuzetnih pesama. Stairway to Heaven je legendarna stvar koja će zaista i opstati posle 500 godina.

I Kashmir je dobra. +

Samo zbog Zeppelina...

Контам да би и из гроба устали да свирају и опет би били најбољи.

Robert Plant, John Paul Jones, Jimmy Page i moj idol sto se tice bubnjeva JOHN BOHNAM!!!!!!!! +++++++++++++++++

Планту су говорили музички критичари да не зна да пева. Ја не знам ко би могао да опева онако јебозовно "Хол лата лав" или "Имагринт сонг". *