Prijava
   

Lepa na majku

A pametna na oca. Standardni safe mod zaključak po pitanju tuđeg deteta nemuškog pola. Ne zato što je majka superlepa nego zato što je i najružnija žena lepša od bilo kakvog muškarca. Ne zato što je otac superpametan, a majka glupava, nego zato što i njemu jadniku nešto mora ostati za pohvalu kad je već lepotu nasledila od majke.

Jebiga, lako je za muško da kažeš da je snažan kao otac ili vešt u skakanju sa visine, ali na šta bi to ličilo da mu ćerku hvališ time što je snažna? Zato igraš na sigurno - majčina sujeta po pitanju lepote, očeva po pitanju uma. Za to vreme majka blista što je pohvaljena lepotom, a otac se tupavo smeška dok svi sem njega znamo da je i pametna na majku.

- Desi Živojine, šta ima! Jel ti to ćerka?
- Jeste, zlato tatino...
- Aaaaa, lepa na majku!
- Bogu hvala, da je lepa na mene nikad se udala ne bi...

Komentari

E, stvarno ovo nije bilo?
Plus za iskop, ali nema vrcavosti ni u telu (aj to manje-više), ni u primeru (što me posebno brine).
I bode oči ovaj safe mod...

A vid čegija, kako ti je on to fino izokola napisao da nije duhovito - ekspertiza, hehehe.
Ko mi kriv kad nisam diskretan, a ni iz BG-a.

sejf mod namerno bode oči da bi ga neko definisao, to ja često radim, praksa koju sam maznuo od Agilnog :)

uneo bi malo vrcavosti da nisam pisao ujutro kad mi je mozak na autopilotu, ali sad mi došlo da napišem pa je to što jeste

ko pominje diskretnog? riha, ti si?

Stvarno, gde je riha?

Otiso u siriju xD

Najbolje je da kažeš za dijete da je miješano, tu se niko ne vrijeđa.

imam drugara koji je visok preko 2 m, ima ćerkicu od 3 god. koja je visine sedmogodišnjakinje i skoro on reče " nemam pojma kako ću da je udam... "+

neka primeni princip kao i ja - daš na neki sport pa će se već naći neko dovoljno visok :)

ma princip daće bog i ćeli kapu, nađe se neki za svaku...

Meni je sejf mod sasvim okej detalj. Dobro komplet, iako bih se složio da je moglo vrcavije, al' kad je već ekspertiza... ma plus.

kako ja uvijek naletim na tvoje defke xe xe xe
dobra defka+

kako zbunjujuće jebote...

Pogrešna analiza potpuno! Ovo je tačan odgovor:

Ta fraza postoji jer (a) muškarac muškarcu ne sme da udeli kompliment da je lep, odmah bi neko počeo da sumnja da je peder (što je jednako društvenoj smrti); imajmo u vidu da to potiče iz vremena pre nego što nam je prosvetljeni Zapad podario frazu #nohomo kojom bezbedno možemo da se divimo jedni drugima, ali, avaj, naši stari nisu znali za #nohomo, pa je muško–muško komplimentiranje strogi tabu; (b) mizogina kultura objektifikuje žene; žene su prvo (jebljiva ili nejebljiva) tela, pa tek onda ličnosti; u tom pogledu, biti pametno žensko je eksces.

ahaha bruce, i mene valsinarb ostavi bez teksta.

Nije to u pitanju nego ne razumem takav sled razmišljanja jer a) bez ikakvih kompleksa, strahova ili skrivenih misli podržavam gej zajednicu u svemu osim parade te mi nije ni problem ni teško udeliti kompliment drugom muškarcu i b) žene nikad ne objektifikujem osim ako same sebe smatraju objektom u kom slučaju ih ne smatram vrednim pažnje (čitaj: Sorajidi, Oroidi i slično).

jel ima neko na ovom sajtu ko razume kako razmišlja valsinarb?

hmmmm, možda Granjka, Valdemar i Džimi, ali nisam siguran za Valdemara...

valdemar baš naprotiv.

Valsinarbe mudro zboriš!