Prijava
   

Lepi

Jedan od mnogih nadimaka lokalnih narkomana.
Po nepisanom pravilu Lepi umire prvi.

Doktor- U srednjoj školi je prodavao cigare na komad, nikada nije voleo svađu i uvek je gledao da pomiri zavađene strane jer je bio najdeblji pa je on uvek ispaštao. Probao je sve vrste droga i zna da hendluje, uvek je tu da isprati svačiji trip i na kraju jebe najbolju čavu u tami dsko kluba.
Rekreativno konzumira suplemente da održava manekenski stas.

Apotekar- javna je tajna da ima veze sa poznatim farmaceutskim kućama, provajder u društvu voli da čašćava kad se razneži, a voli i da lupa šamare kada su mu crveni obrazi i nos od praha.

Gruja- stariji tip koji je prošao mnoge situacije bio je i doktor i farmaceut ali je ostao odan alkoholu konzumira samo brzinu da ga održava budnim da bi mogao više da popije.

Beban- najmlađi od svih ima tu bejbi facu, ne plaća skoro ništa ali mu svi oproste jer je on Beban, drugarice uvek biraju njega za druženje, do kraja svog života živi sa roditeljima od kojih uzima pare za tikete.

Deda- u starosnoj dobi i životnoj stuaciji kao i Gruja, ali Deda obožava blud i voli da manipuliše maloletnicama kao što je Dobrila.

Dobrila- radodajka u društvu, dala bi svima, i svima je sve za malo LSD-ija i eksera.

Prokop- lik koji sve konzumira, dakle životinja. Kod njega su afteri često a žurkice češće, dobar je sa svim komšijama tako da ga ne cima nikada komunalna, kada je lepo vreme voli da se kurči jačinom zvučnika u kolima, dužan je svima i svi ga mrze ali moraju da ćute jer eto gde bi bludničili da njega nema.

Buki- zajebant, redovno ga roditelji nahvataju na kućni test pa posle odskače ko loptica skočica kad mu neko spomene spid "BUKIIIIIIIEEE NEMOJ DA MI NABIJAŠ TENZIJU SA TIM SPIDOM!! BUKIEE!"

Bole (vole)- jeftino prodaje marihuanu jer kod kuće uvek ima frišku kilu domaćice, voli baštovanstvo, posvećen je drugarima ali nerado izlazi na žurkice jer je jednom pao zbog 5 grama zelenog paketića.

Komentari

kakva je ovo menažerija..

Srećni ljudi, Majo, vidiš da je tu i Beban... ;)

Leksikon a?

Ne zaboravi Profu i Boška zvanog Cane:)

Sad kad imamo likove neka krene zaplet neki +