Prijava
   

Let na Mesec

Nije teorija zavere. Jednostavno nisu bili!

- Na snimcima se jasno vidi zastava koja se vijori. Na mesecu nema atmosfere, samim tim nema ni vazduha, ali možda je bilo promaje u studiju.
- Ni na jednoj fotografiji se ne vide zvezde. Pošto nema atmosferu, pogled bi trebao biti prošaran desetinama hiljada svetlih tačaka.
- Scena uzletanja sa Meseca na kojoj nema raketnog mlaza, nego liči na podizanje sajlom.
- Video snimci sa Meseca su nerealno loši u podređenju sa tehnologijom koja je bila dostupna šezdesetih godina. Možda zato što se na muljavim snimcima neki detalji ne vide.
- Misteriozne smrti nekolicine "astornauta"
- I na kraju... ako su tada bili, zašto nisi bili ponovo??

Komentari

Zar sumnjaš u Amerikance? Misliš li da su oni to inscenirali zato da bi svijetu pokazali da su tehnološki napredniji od Rusije? +

Vidi, na sve strane su teorije zavere zbog navodnog leta na Mesec. A niko ne pominje da li su pre toga Rusi uopšte poleteli.. :)
Ja sam se slikao u Moskvi pored hrasta koji je posađen onog dana kada je Jurij G. poleteo... ili nije... jedno od ta dva... :)

Čitaš li ti Politikin zabavnik? Jurij Gagarin nije bio prvi čovek u svemir, no neki Amerikanac, zaboravih koji. Skaka' je bio iz balona sa neke velike visine, sa oko 32 000 kilometara ako se ne varam, i ima' je poginut' dok se penja na tu visinu. Nađi nki od zadnjih brojeva ako mo'š, pa viđi.

hahahah... u životu nisam kupio Politikin zabavnik, samo Mikijev :)
ali čitao sam 1000 zašto, 1000 zato... zato sam tako pametan :)

Postoje razna udruženja i specijalizovani časopisi koji objavljuju radove na temu 'Zemlja nije okrugla'...

+
Imam i ja tu epizodu o toj teoriji zavera ;)