Prijava
   

Licemerje za poneti

Ovo je vreme dobrog marketinga i lepih pakovanja. Ne moraš da imaš ni dve čuke ni da budeš neki baja, dovoljno je samo da zaradiš nešto malo keša i na prvom ćošku kupiš ''licemerje za poneti'' paket. Za poneti, dabome. Jer ''licemerje koje može da se ponese'' bi već iziskivalo izvesni trud. Instant gospodin čovek.

Kupiš u apoteci one suplemente i pičke materine što ti napumpaju mišićnu masu očas posla, pa si baja iako se danima razvlačiš po krevetu i tripuješ da se razvijaš igrajući counter strike i puneći pepeljaru dok mož' da stane. Uzmeš odelce sa instant kravatom, onom što ne mož se obesiš pošto se ič ne vrzuje neg samo ima zakačaljku, poradiš malo na tom seljačkom dijalektu da te ne podjebavaju kvazi-obrazovane feministkinje kako si ti iz selo izaš'o, al' selo iz tebe neće. I, naravno, kupiš žvake, što da pereš zube kad će orbit sve da reši? I, obavezno, ali obavezno, onaj antiperspirant sa petodnevnim dejstvom, krećeš u potragu ze dobrom pičetinom i nema vremena da se banjaš. Pošto ona tvoja koja pravi vratolomije u krevetu i kuva najslađi ručak i nije baš za pokazivanje, moraš da nađeš neku lepu, finu, zgodnu, skockanu da možeš da je pokazuješ i vodiš po ljudi.

Tako možete lepo da šetate i ćutite ko na pisti, svi da se dzveru vašim divnim linijama, dok se ona hrani zdravo pijući koka kolu ziro i jedući plastično povrće u Mc-u, a ti ''bilduješ'' ispred kompa.Sve instant, bato. Spolja gladac, a za iznutra ionako davno nikog ne boli kurac! Niko ne zna kako se tako promeni odjednom! Još i mozgove da krenu da pakuju sa mašnicom i na konju smo!

Komentari

Život kao na posteru...

dole foliranje, gore prave vrednosti

plus.

Два луцемерја за понети!
Добра ти је дефка, Марлен.

Па ово је право добро.

Ne volim da hvalim ove Kreatorske defke, al ovu sam morao! Objašnjava na više nivoa...

Kad me sledeći put bude neko prozivao za ove duge priče, ima samo da mu kažem da i Kreatori tako rade :D Opaaaa!

PLUŠČINA!

retko piše, ali kad napokon postuje ubija na mestu! bravo +

Daj bre ne ofiraj me! :-)

vodiš po ljudi

još nešto što počinjem koristiti...

Ma, ajte, deca, preterujete. :) Uobraziću se. :)

A ti kao nisi uobražena, nego ćeš tek sad da se "uobrazuješ"... :-)))

Ona je najuobraženija osoba koju poznajem, samo se pravi :))))))))

Jes, ono, dignut mi... Nos! :)

Do kurca. Tek sad vidim da je moderatorska. Neću je vala sad vaditi iz omiljenih da me jebe.

Ako se tome doda bolesna ambicija i malo agresivnosti dobija se 3 u 1.