Prijava
   

Likovi iz reklama za zubnu higijenu

Imaju po tačno 32 zdrava, ali nedovoljno blistavo bela zuba u glavi.

U žurbi su, jer vode klinca na trening, kasne na šinobus ili su zaboravili uključenu peglu. Ali će svejedno bespogovorno leći u zubarsku stolicu nasred tržnog centra/livade/kružnog toka i nepoznatom muškarcu dozvoliti da im čeprka po usnoj duplji.

Jer oni prosto veruju. Razjapljenog ždrela i razrogačenih očiju potvrdno klimaju na prekorne konstatacije: "nemate dovoljno fluorovodoničnog selen-dioksida" i "to belo nije stvarno belo, gospođo, već pedeseta nijansa: sivo".

Oni nisu znali da ta jadna obična četkica koju svakodnevno koriste ne dopire do samog korena donje desne šestice u 81% slučajeva. Jer nema rotirajuću glavu sa vibrirajućim jezgrom sačinjenim od nanografita. I nema anatomsku dršku koja se adaptira prema palačnoj koski. O površini za piling jezika da ne govorimo.

Oni koriste pastu u beloj tubi i nikada nisu čuli da postoji druga vrsta. Sve do tog epik momenta u kojem se novo čedo tehnologa materijalizuje na njihovom dlanu: Ekstraterestrijal hiper-pasta sa efektom prvobitnog praska (sadrži matične ćelije Jetija). Okolni prolaznici, dotada zauzeti obavezama, naprasno bacaju konfete i aplaudiraju. Nepoznati muškarac, koji se predstavlja kao zubar, superiorno pokazuje palac gore.

Oni će odmah istisnuti blagotvornu supstancu iz šarene tube i isprobati odmah tu, na licu mesta. Bez vode. Nova pasta se i ne ispira, nego guta, jer leči čir i oblaže pankreas. Nedovoljno beli zub postaje biser od fotona, čika-Zuba stavlja naočare za zavarivanje, dok se ne privikne na svetlost. Oni su presrećni.

Naoružani četkom i pastom, veseli i blistavo beli napuštaju scenu, praćeni velikim nasmejanim zubom koji skakuće na korenima.

Zaslepljujuće beli zubi već posle trećeg pranja. Trajno slepilo nakon petog.
Preporučilo nezavisno udruženje stomatologa pčinjskog okruga.

Komentari

Ne znam da li smem da reklamiram super pastu, nekomercijalnu, ali najbolju koju sam probao. Glina I zeolit. Domaca proizvodnja. + za definiciju.

Udruženi autori Vukajlije protiv globalizacije i potrošačkog drušva koje preti da podrije sve vredno za šta su se naši preci borili, krvarili, jele ih stenice i vaške i smrzavali se u dubokom snegu na putu od škole do kuće.
Da, sjajna def!

Takoe!
I zeolit FTW!

матичне ћелије Јетија

где береш толику инспирацију? :+)

Hehe, moja žena tu "inspiraciju" zove drugačije, hehe :)

Odlično i prirodno se nadovezuje na one moje defke.
SMRT REKLAMAMA!
+