Prijava
   

Linearno prebacivanje odgovornosti u procesu izgradnje građevinskih objekata

Kriv temelj -Ispraviće se to kad budu podizali zidove.

Krivi zidovi -Dovešće se to sve pod vaser vagu ko bude malterio.

Ovaj kad je malterio iskrivio još više (Popio čovek koju ljutu, snava mu se porodila, valja se) -Ispraviće ovaj moler, doda malo više farbe gore, dole popuni ove rupe i bombona.

Moler okrečio najtanji mogući sloj, nije ispravljo ništa -Ajd ko ga jebe prijatelju, udari neke deblje tapete, iznivelisaće se to.

Kuća stoji kao da je bombardovana. Odžak nakrivljen pod 65 stepeni, na pod staviš kliker skotrlja se na drugu stranu bez da ga guraš, zidovi samo što ne popadaju...

domaćin: Šta mi ovo napraviste ljudi od kuće, ovo sve krivo ko u paralelnoj realnosti...?
majstor: Ajde bre, to je sad moderno.
domaćin: Ko bre da živi ovde?
majstor: Ma neće niko ni da živi, nego sad ću ja tebe da naučim. Uzmeš kuću osiguraš, vidiš da nas Bog zamrzeo nešto, svako malo neki kuršlus šalje da nas pogovna.
domaćin: Baš se čudim što...
majstor: ....i onda kad rokne poplava neka ili požar, zavisi šta bude na redu, i sjebe ti ovaj sepet ovde, ti onda lepo naplatiš štetu i dođeš kod nas da ti ljucki napravimo novu kuću, sad smo nešto bili u žurbi jebiga.
domaćin: Koja crna žurba, 5 godina čekam da završite?
majstor: Ajde bre, kriza, tranzicija, nego ulij jednu nešto mi se grlo svo speklo.
domaćin: Marš napolje badno pijana!
majstor: Molim? Ne možete tako prema meni, pa ja sam pekao zanat kod Buce Cvijinog. Ja sam kvalifikovani majstor.
domaćin: MILENIJAAAAAA ĐEEE SIKIRAAAAAAAA

Komentari

vaser vaga za zidove? to je libela? što pišeš o stvarima o kojima nemaš pojma?

Baš ću sad da se raspravljam sa tobom o vaser vagama. Ja kažem vaser vaga i tačka. Nađi život.

nađi ti školu, mora da ima bar jedna u tvojoj ulici :)

Hahaha rekao ti da nađeš život. Haha car koji se kladi se prepire po forumu sa osnovcem da li je bolji zvezda ili partizan.
Minus, nemaš pojma. Nađi život.

Hahaha al pročitao sam opet pola defke. Koliko je glupa maćoree. Najjači dio je ovaj sa molerom i ovaj kada majstor popije ljutu. Majstore decxko zašto piješ?

moler okrečio najtanji sloj xaxaxaxaxaxaa

Riho svaki majstor koji drži do sebe ne pije već saljeva na građevini a za defku jbg
moglo je to mnogo, mnogo bolje da se napiše tj. nije majstor zbrzao nego ti Pakao

Riho ti pamtiš šta je koji autor uradio na forumu pre par meseci? Pa ti imaš ozbiljnih problema dečače, nađi život ali zaista to ti je očinski savet od mene. Ja ovde banem jednom dnevno na 10 minuta, bacim neki iskenj, iskomentarišem na dva mesta, opkladim se sa debilima iz zajebancije i nema me više. A ti pamtiš mene šta sam kada uradio na nekom bezveze forumu, LOL, omajgad, idi ubij se brate molim te. haha kakav pajser

A za defku, lično me zabole vaše mišljenje, iskenjao sam se da bude smešno, a ne ispravno u majstorskoj terminologiji. Sama defka je preživela, u plusu je, i što se mene tiče napasete mi se jaja obatrojica. OPAAAA

Dao sam plus juče jer sam mislio da je početnik pisao, pa reko' ajde. Onda sam video da je pisao autor koji ima već 8-9 odabranih definicija, i pomalo se neprijatno iznenadio.

Sama defka jest' smešno napisana, ali se to ne odnosi na duhovitost, smešna nije, bar meni. Mislio sam da će biti obrnut smer, da će biti "nisam ti ja mog'o bolje uraditi kad ti ovaj nije dobro lio coklo/vez'o armaturu/don'o trulu građu za rogove...

Ali ono zbog čega komentarišem jeste zbog tvog postavljanja u komentarima. Te izlizane fore "find a life", i ostalo toliko su transfer, skoro u rangu "kompleksa" koji se spominje ponajviše u Srpskom sportu.

Svaki normalan čovek zapamti nešto što iskače iz aršina, da on sad tebe napljuje, iznapušava i izvređa na pasja kola, ti to ne bi zapamtio, ili se bar setio sl. put kad mu vidiš nick? I nemoj govoriti nikome "očinski savet ti dajem", naročito ne na netu.

A to da vređaš druge ljude po sajtu tek je za priču. Izgubiš opkladu od nekoga i odma' ga nazoveš idiotom, neko ti da minus i obrazloži stav ti ga iznapušavaš i sl.

Eto tako, poz.
P.S. Prošlo je deset minuta vrati se u svoj "život".

LOL koliko ste popucali jebt