Prijava
   

Ljepota i pamet ne idu zajedno

Još jedna predrasuda, koju su bez puno napora, naši političari uspjeli da sruše.
Idu zajedno i pamet i ljepota.
Čim dobiju pasoš, odoše odavde prvim autobusom, avionom ili vozom.

Komentari

Crne misle, ali razborite.

+

Јеси очерупана кокош која шљака на билетарници на железничкој у Вараждину и толики просек да та твоја просечност физички боли али морам ти признам истинитост ове дефке. Ћирилицу знам да читаш одлично шта више много боље од многих Срба тако да се очекује реплика.

uhh Sale..ja ću ovo kulturno shvatiti kao ultimativni kompliment definiciji......i zahvaliti se sa svakim mekim č koji ću izgovoriti...
vjerujem da ti je bilo bolno napisati priznanje...ali svejedno lupiti minus za svoju dušu da ne ode u neki ortodoksni pakao :)

ljubim te :*

Шта серунда овај Сале који курац, на свакој дефки, сваком постеру, свакој реакцији он мора нешто да једе говна. Пусти га, ко га јебе, одлична дефка, жива истина.

Тако и треба да протумачиш јер без обзира шта ја о теби мислио на твоја као и на свачија дела проматрам из свјетоназора објективног и непристрасног. На свако твоје меко ч ћу узвратити са по једним тврдим к иако ми ваш дијалекат није никакав фетиш нити довољан разлог да под пуном ратном опремом ангажујем мачора, шаке, језик и ове срцолике усне кроз које ко мед тече дубок, мазни мушки глас од којег би се истопила ко путер. Нити си ми ко тјелесо нешто изнимно привлачна, мада не искључујем могућност да кад ми опет пукне овај свеже зарасли шав, дођем овде и пустим ти поруку у прајв да се нађемо у неком дискретном београдском ресторану без ичијег знања да ти покажем да сам тврд где треба, а мек на новчанику, за разлику од твојих кајкаваца који обратно раде. Пољубац и теби.

Jebote, ovaj Bob Rok još nije izvršio samoubojstvo???!!!

КЛИНКИЦЕ АЈДЕ БУДИ ЉУБАЗНИЈИ МАЛО ДА НЕ ПУЦАЈУ ШАМАРИ ПО БУБУЉИЧАВОЈ ФАЦИ КО ПРАНГИЈЕ ЗА БОЖИЋ