Prijava
   

Ljuba Vračarević

Aikido majstor, osnivac realnog aikida, po njihovoj terminologiji Ljuba je MAJSTOR 10. DAN SOKE!
Inace, on je general vojske Rusije, kao i ruski akademik nauka o Zemlji.
Jos 1993. godine prezentovao je Realni aikido u Japanu i to glavnom instruktoru u Japanu za obuku specijalnih jedinica vojske i policije Japana. Od tada je realni aikido zvanicno priznata vestina. Internacionalni Savez Velikih Majstora Borilackih Vestina (majstora (International Martial Arts Headfounders & Grandmasters Council) mu dodeljuje priznanje BEST GRANDMASTER za 2003. godinu.
Postoji jos mnogo stvar koje bi se mogle napisati o ovom coveku, koji je jos jedan u nizu onih koji su u svetu priznati i cenjeni, a kod nas i h niko ne ferma 2%.

Postoji i ona prica kada su navodno provalnici upali u njegov stan u Beogradu. Nesrecnici nisu bili dovoljno brzi i naleteli su na Ljubu i njegovu cerku, koja se takodje bavi realnim aikidom, kao i tata.
Ne zna se ko ih je gore izlomio, da li otac ili cerka!

Komentari

I naravno, uloga u filmu "Kako je propao R'n'R" - Nindza instruktor!
"On prica, prica... usranko se usr'o, pa zaboravio na prvo, sveto pravilo Nindze - NIKADA NE GOVORITI U KOSTIMU!!!
Da vidimo, da li usranko zna jos nesto, osim da blebece. KENDZI"!!!

sve shto mogu da kazhem je BRAVO!!! Hvala ku*cu, pa se neko setio majstor-Ljube. Ja treniram aikido (REALNI!!!), pa nisam...(mada tri meseca, ali ipak...) :) +++++

Che-Vu!

Ne budi zloban.

Ljuba je genije. On je mali VELIKI covek, ciji uspeh retko ko moze postici. Spojio je plemenitost sa zivotnim opredeljenjem sportskog trenera, i uneo svu svoju ljubav u sport koji promovise.
Tvoj komentar citam jednostavno: Timora da si potomak nekog od ovih iz Skupstine Srbije. Bla,bla,bla

Cika RALE