Prijava
   

Ljubav na prvi pogled

Ma jok, samo sa te jednom video i već te volim. Ma nema veze dušo, možda si ubila čoveka, istranžirala ga i bacila u kontejner, ali ja sam se zaljubio u tebe samo iz jednog pogleda. Možda si SNS bot(ili nedaj Bože njen član), možda si ti pucala iz onog snajpera na Đinđica, ali ja sam se zaljubio u tebe, jer to je valjda to, ta ljubav, na prvi, pogled. Ma hajde molim te, čist hipsteraj. Ma koliko da je dovojka lepa, to što ti tad kvrcne u moždanom korteksu nije ljubav već jednostavno, sviđanje, privlačnost, instikt pećinskog coveka na lep primerak ženskog roda. Klepi je toljagom po vuglači, ljubav na prvi udarac, šta fali, kad može na prvi pogled može i na prvi udarac, nije frka.
Arhitipska fraza koja opisuje čoveka koji je bukvalno zabalavio nad pripadnicom slabijeg nam pola ,ali to ipak i dalje fino skriva u sebi, govoreći da se tobože, zaljubio na prvi pogled.

A: Sta je sa Šomijem, koji mu je?
B: Ma pusti budalu, tripuje neku ljubav, prišao Maji i rekao "ćao", ona mu se nasmejala u stilu "Neš ebat".
Eno ga, vec treći dan čami ispred njene zgrade, baba iz prizemlja htela da zove hitnu, mislila da je čovek postao zivi fosil na -10.
A: Ljubav na prvi pogled, šta ćes brate.

Komentari

Ne znam da li već ima...ali valjan posao ovde. Kul početak, čitljiv tekst, primer nešto slabiji al' ae. Solidan plus, sve u svemu.

I "arhetipski", valjda...:)