Prijava
   

Ljubavno pisamce

Sladak, jednostavan, iskren sklop reči, koje imaju za cilj da osobu suprotnog pola zainteresuju i dospeju do suštine emocije.

Ova noć je kao stvorena za tebe i mene. Slušam nečujne cvrčke, skrivene negde duboko ispod naših koraka koje smo letos ostavili pored reke.
Pored reke je isto kao letos. Ona nikad ista. U daljini svetli grad. Na drugoj obali naziru se kućice ispod krošnji. Našu obalu osvetljavaju ulične svetiljke, otkrivajući samo delove šetališta. I moj džip! Ti mi dade san o njemu.
Kiša se dvoumi da li će ostati u utrobi oblaka, ili će se pretvoriti u sneg, ili će odabrati moje lice da joj bude tobogan. Stojim okrenuta uzvodno. Tako smo se dogovorili, jer lako je pustiti da te voda nosi. Mesec je pun. Smeši se s visine. Uspeo je da me izmami i dovuče, magnetski privuče da nadodjem kao plima, da mi se u grudima ustalasa, pa nikako da izvučem ruke iz džepova crnog, kožnog mantila, obrišem suze koje su mi pre kiše sprale celodnevni make-up i zagrlim te, moj beli leptiru.

Komentari

Romantika nikad neće izumreti, no doubt about that... tako mi suza na neobrijanom licu dok ovo pišem!
+

heh, prase, malo da podsetim... :-)

U pravu si, No.9, ljudi su skloni zaboravu... ne libi se ni ubuduće.

faking gud gud gud+

lepo je videti malo romantike,pa makar i ovde...iako se pominje neki dzip oprosticu ti...;D a ja bi samo ovo dodao:a kad te zagrlim onda cemo da promenimo malo zanr u...:DDD +++++++

NARAVNO, nek doda svako po svojoj unutrašnjosti i biće... iskreno!

Evo ja dodao, ovu sa vajkanjem... za tebe, No.9...

E sto je ova tek lepa!
+ od kletog Romanjserosa:)