Prijava
   

Ljubitelji TV pretplate

Svi (i samo) posetioci sajta javnog servisa... Oni toliko vole i žele da plaćaju taj bezumni namet da su čak predložili i da se krivično gone oni koji neće (ili nemaju) da plate.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/531111/TV+pretplata+zakonita.html
Na ostalim sajtovima gde se mogu naći vesti vezane za „zakonitu pretplatu” su uglavnom komentari posvećeni vrhuški pomenute organizacije, sa velikom željom za seksualnim odnosima sa njihovom familijom ženskog roda, i nadom da će što pre da iskoriste grobno mesto uz pomoć Svevišnjeg...

(j***m li im kevu, sestru, strinu, crkli dabogda)

Komentari

ja uso na sajt, poslao komentar "de idu te pare" al nema komentara nigde,kaze dok proveri moderator,evo vec sat vremena proverava +

Pa normalno da neće objaviti, na RTS-u rade majstori cenzure kakvih nije bilo ni u SSSR-u za vreme Staljina. Ja sam jednom ostavio komentar kako je serija "Bostonski advokati" loša i potpun promašaj, bez ikakvog vređanja ili bilo čega slično i nisu objavili. Objavljuju samo kad im pišeš hvalospeve. Bagra.

Kako mi je krivo što tamo ne možeš da lupiš palac dole, ili da klikneš na "za brisanje"... +

Vala bash. Ja je placam samo iz razloga sto nije moj stan a pretili su tuzbom. Mozda i lazu, al necu da letim napolje, jelte, ako stigne ta tuzba stvarno.
Ali iako je ja placam, tim pre smatram da govno treba ukinuti, i podrzavam neplacanje.

E sad, imas onih vecitih "lojalnih gradjana" koji to placaju jer "se mora", i posto su oni The Righteous Ones, tako reci uvek u pravu, svi koji ne placaju su za njih kriminalci.
A ne zapitaju se koliko je kriminal da svi gradjani izdrzavaju televiziju koja pravi najgori i najnekvalitetniji program u drzavi, reciklira stare (loshe) serije, i pri tom emituje reklama da se od njih 3 takva RTS-a otplate.

I pri tom radnici (oni koji stvarno rade, a nemaju uticaja na kvalitet programa, nego samo na njegovo emitovanje, dakle tehnicko osoblje) imaju plate malo vece nego da rade u trafici (ako i toliko), koje im pride kasne.

Zaista se zapita covek, gde idu sve te pare. Mada mislim da je svima jasno gde otprilike idu.

I ako ste primetili, kolicina para za pretplatu se redovno povecava. Pocela je od 300 dinara, sad je skoro 500.

Sad sam vid'o onaj clanak, ocito ima bolida, i 10x vishe onih koji misle suprotno, ali takvi komentari, naravno, ne prolaze. Ali podsetite se da je u pitanju RTS - TV BASTILJA! (ponovo zavredjuje taj naziv)!

Jbg. nije lako biti moderator na sličnim sajtovima, trebalo bi da imaju beneficije bar kao radnici u nuklearnim elektranama ili fabrikama za proizvodnju otrova, ista je količina zagađenja :)))