Prijava
   

Ljubljenje nakon budjenja u filmovima

Situacija kojoj se u pravom zivotu povrgavaju osobito izraziti mazohisti. Izrazito romantican trenutak sa strane posmatraca dok golupcicima obicno iz usta smrdi kao volu iz bulje. Da ti je doktor 90210 ubrizgao ultramegagiga novu zastitu za zube sa sastojcima sa svih kontinenata desilo bi se isto, tako da ne vidim kako ova situacija moze biti ugodna. Posebno kada to uradi Pera fizikalac koji u umnjaku steka nesamleveno perje iz guscije pastete koju je pojeo za kumov rodjendan pre dve nedelje.

Pera fizikalac nakon sinosnjeg pijancenja kidise na zenu odmah nakon otvaranja ociju:
-Zena: Bezi bre, picka ti materina pijana, nije ti ovo film, a nisi ni ti Tom Kruz, operi zube konjino.
-Pera fizikalac: Bogami nisi ni ti Andjelina Zoli. Jebes ti ovu romantiku. (Ma mora da i tom Tomu, kako li je vec, smrdi...)-A i sta ja znam.
Zena: Molim?
Pera fizikalac: Nista, odo ja rmbacim.

Komentari

izvrsno.konačno nešto pravo.ovakve definicije trebaju ovom sajtu++++

kaže Meg Rajan u nekom filmu (mrzi me da gugliram) "Gde ti je mačka?", kaže lik "Koja mačka?", a ona će: "Ona što mi se noćas popišala u usta..."

Odlična +++

bilo u onom filmu, po priči stivena kinga...kako li se, beše, zove?

film je samo spomenut u takmičenju u Kingovom Drimkečeru, inače originalno je rečeno u http://www.imdb.com/title/tt0095916/... eto, samo kosmo može da me natera na guglanje...

Hvala vam ljudi.
@kosmopolita, ne znam o cemu se radi.

vuče, objasnio ti bruce da malčice ovo nije tvoja ideja...zamka za snove preveli kod nas...bio film na prvoj tv pre par nedelja...

odlično je obrađeno, ja dadoh plus bez obzira što ima i na Urbanu...

Koliko god originalnu definiciju da napises, neminovno je da se negde culo, pomenulo slicno. Ja ovako u drustvu o ovome pricam vec par godina, mislim kada se pomene nesto, a televizor ne gledam vec 2 godine, sem kada ima nesto odredjeno sto bih gledao. Nisam gledao film, ali verujem da sem tematike nema nicega slicnog sa filmom, isto kao kada neko uzme da definise dosta koriscen izraz u srpskom jeziku. Poenta je u tome kako je on to definisao. Za izraz su svi culi.

to ti i kažem, plus je za odličnu obradu, bolja je ova tvoja nego sve reference :)

Hvala Bruse. Nije da se ja sada raspravljam sa kosmopolitom, nego samo iznosim svoj stav o tome, da je prakticno vise nemoguce da na internetu nije vidjena neka povezanost sa definicijom.