Prijava
   

Ljubomir Živkov

Čovek koji je dobio otkaz,jer se drznuo da dovede u pitanje Njegovu Veličanstvenost. Dokaz da je slobodno novinarstvo u Srbiji bajka. U stvari gore je nego 90-tih, tada bar nisu postojali tabloidi i mediji koji se izdaju za slobodne, znalo se ko kosi,a ko vodu nosi. Danas žuta štampa pali i žari,a vlast je i dalje zabranjeno kritikovati, sve pod velom prava na informisanje i slobode govora.

http://www.youtube.com/watch?v=6oD4siWpagc

Komentari

+ jes' da nije smešno, ali Ljuba Živkov je Ljuba Živkov

Ljuba je jedan od retkoh novinara koji sme da opljune i po vlasti i opoziciji, a da to bude onako sa ukusom. Jbg, Boki Taki se baš uvredio, a on je sa Veranom Matićem na prs' u bulju, te su Živkova otpustili zbog "ekonomske krize".

Uf, zajebana je ova ekonomska kriza, pazi šta pišeš, možda i tebe stigne :-).

Iz e-novine.com: (samo deo)
ko ovu ekonomsku misao pokušam da razumem, čini mi se da se B92 odlaskom Živkova finansijski oporavio i stao na noge Velikog brata; shvatam, upravo je honorar Ljubomira Živkova bio taj kamen oko vrata koji je davio tvoju Korporaciju, upravo je tih tri minuta programa pravilo najveći trošak, upravo je pohlepni Živkov bio taj koji te je sputavao da se u koštac uhvatiš sa svetskom ekonomskom krizom u televizijskom rasejanju.

ceo tekst http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/30092-Smrt-Retrovizoru-sloboda-narodu.html
+++

Covek je ziva legenda! Bitno je da na B92 uvek ima mesta za Ivanu Konstantinovic i ostale "novinare" a la Staka Novkovic Djordjevic.

+ za skretanje paznje na ovo!

Pa mene čudi da se ovde još niko nije bavio tom temom.
@Dusane,pročitao sam tekst,odličan je.

Ako bez dokaza validnim na sudu opleteš nekoga u novinama, plaćaš milionče; ali ako ti oni koji po zakonu moraju da daju informacije iste uskrate, i plate globu od pet hiljada... kako onda doći do informacija o ljudima na vlasti koji ne rade svoj posao kako treba? O, Turci...

Naravno, plus... nije lepo, najuriše čoveka samo što se drznuo da pomene druga Titu. Nego... al' ste se poređali :))
Šalu na stranu, predlažem zamenu... "Retrovizor Pere Lukovića" pa to bi bio urnebes :))

O, Her, pa i mi oko jedne teme da se složimo! Welcome ;-)

O, Harlekin, pa i mi oko jedne teme da se složimo! Welcome ;-)