Prijava
   

Ljudi koji menjaju stranačke partije

Iliti, trbuhom za hlebom (nikako kruhom, nismo ustaše, mada nekima ne bi smetalo da promene i maternji jezik kad je lova u pitanju, gomna). A šta drugo i reći o njima... osim da se može izdvojiti jedva šačica onih koji to rade isključivo iz ideala i zdravog razuma, mada su takvi već rekoh, vrlo retki. Ogromna većina drugih to rade isključivo da bi bar još par godina zaheftala svoja hemoroidna dupeta za kožnim foteljama na najlakši mogući način - običnom promenom partijske knjižice, odnosno prelaskom iste igrice po ko zna koji put.
Nešto slično kao i deseti prelazak Diabla 2 na normal. Da da, uvek na normalu, jer smo tako u mogućnosti i jebe nam se da dižemo nivo kad već niko to od nas ne zahteva niti očekuje. A naročito mi sami. A bot ko i svaki bot, u skladu sa svojim mogućnostima, odmah pada osrknavljen za vjek vjekova već posle tvog prvog zamaha starim dobrim, proverenim ''The Patriarch'' mačem...

Kapiram da će neko nekad, možda već i u bližoj budućnosti osnovati neku proevropsku, prosocijaldemokratsku, ma jebemliga koju neku prosuper hipsti stranku sa nekim prekaljenim programom da nas konačno iščupa iz šitare i onda će odjednom promeniti naziv u fazon Zerbiše Ubernacionališe Zeks Zeks Zeks Rajh Partie i svima se popišati u usta. I to samo zbog toga jer je tako u mogućnosti.

Komentari

može izdvojiti jedva šačica onih koji to rade isključivo iz ideala i zdravog razuma

idioti, kad ti ja kažem...

ma to sam samo napisao da bih tebe ogradio u startu ;)

ha, skontao sam, zato sam i dodao idiot da ne moraš da se mučiš :)

Da mi osnujemo radikalno demokratsko hrišćansko satanističku stranku komunista.
+

NSDAP, kažem ja lepo...