Prijava
   

Ljudi koji sami sebi seču kurac

Nekada davno u jednoj zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu, živeo je jedan čovek. Legenda kaže da je bio u svađi sa celim selom i da ni sa kim nije govorio jer je mislio da ga svi mrze i da svi žele da mu napakoste. Mrzeo je svoje komšije zbog toga i stalno je tražio nove načine da ih što više zajebe. Palio je seno, trovao stoku i ko zna šta još.

Narod je u početku bio zabrinut ali su posle nekog vremena oguglali na njegove ispade. Šte ćeš, lud čovek.Trudili su se da ga izbegavaju koliko je to moguće, a on je sumnjao da mu nešto spremaju. Jednoga dana je primetio grupu seljaka sa sekirama kako se približavaju njegovoj kući i odmah je prezubio da su došli da ga ubiju.

Otrčao je u šupu, uzeo sekirče i izašao u dvorište. Našao je jedno panjče, izvadio kurac i stavio ga na taj panj i jednim brzim zamahom sekire odsekao ono malo muke što je imao u gaća. Oni isti seljaci sa sekirama koji su prolazili pored njegove kuće su istog trenutka pritrčali da mu pomognu. Kasnije se ispostavilo da su nosili sekire zato što su išli u šumu, a ne da bi mu skinuli glavu sa ramena. Kada su ga pitali zašto je to uradio kratko i jasno im je odgovorio: "ZINAT SELU".

Elem, taj čovek je ubrzo posle toga podlegao posledicama krvarenja, a selo je nastavilo tamo gde je stalo. Danas se, nažalost, ne zna ni identitet tog baje, a ni u kojem selu se ovaj događaj odigrao. Od svega što se odigralo tog dana ostala je samo priča da je očevi pripovedaju svojim tvrdoglavim sinovima i da je svako srpsko selo svojata. Valjda zbog turizma, jebem li ga...

- Ćale, odo na ćepi sa društvom?
- Gde, bre, ideš?
- Na piće.
- A šta ćeš sa hemijom? Nećeš valjda ja da je učim?
- Ćale, znaš da nema ništa od toga. Mrzi me čovek i avgust mi ne gine.
- Čekaj da ti tata ispriča jednu priču...
- Daj, ćale, pričao si mi sto puta... Da ne sečem sam sebi kurac, je l' to? Odo...
- SAMO DA ZNAŠ TO JE ISTINITA PRIČA. DESILO SE TU KOD PUKOVCA, NEMA DESET KILOMETARA...

Komentari

Prvo ga seču pa ga onda peču...

Legendarni Pukovac!

Koja prica jebote :D

Džabe kad niko ne čita...

Pročitao sam ja i dao plus...al imam bolju priču iz han pijeska i istinita je.

Čoveka jednog žena zajebavala godinama. Posle godina svadja i maltretiranja s njene strane, voleo je jebiga, uzeo je sikiru, pozvao ženu, stavio mali prst na panj i reko joj
"ako me i dalje budeš zajebavala ovako ću ti glavu otseći"
I iseko prst sebi.
Dan danas su zajedno, u ljubavi i slozi. Sve imaju sem malog prsta njegovog.

Idi, bre Javio... Ne pamtim kad me je poslednji put nešto ovako nasmejalo. :)

Živa istina majke mi..evo ako kad upoznaš nekog iz Pijeska pitaj ga...celo mesto zna priču, novijeg je datuma, ja sam recimo tad imao 14,15 godina kad je on to uradio...novijeg datuma, nije iz turaka...:)

Hahahaha, Javio, ovo je bolje od pola defki:D

Nema šta, nikad sam sebi nemoj.

Provjeriću za koji dan to iz Han Pijeska lololo

Proveri i iz Han Šljunka!

Gugl izbaci "Han Pijesak". Sitno zrno, ali krupan narod. Generalno. Ne ženi se otamo. Samo sijeno kupiš i drva režeš svaki dan.