Prijava
   

lokalni ragbi klub

Pravi talas, koji je zahvatio celu Srbiju. U svakom mestu se osniva ragbi klub te sam i ja član jednog.Mnogo pozitivne energije, elana, mukotrpna potraga za stalnim članovima, hronični nedostatak novca.
Ali sve se to zaboravi kad sa ekipom istrčiš na teren i krene tekma.
Adrenalin, sreća kad nekog odvališ, prekineš napad ili kad postigneš proboj ili čak esej se ne mogu opisati rečima.Na kraju svi završimo u lokalnom pabu i ''izmirimo'' se sa protivnicima uz pivo.

Jedan od mogućih uzvika na utakmici:
'' siki brate udri bre tampon, nemoj da ga štediš, ajmooo...''

Komentari

Brate ja sam razvaljivao protivnike,kad ga srusim na travu nema nista lepse.Ustvari ima kad srusis 3 u isto vreme na gomilu,al to bili amateri ko ja na fudbalskom terenu.Jos kad nekog mnogo veceg od sebe oboris uhh,pa ga zalepis za zemlju.

Кад улетиш у ноге неком рмпалији и патосираш га, ала то је уживање.
Али зато кад тебе неко олади јадан си, ја сам крило, од мене се тражи трчање, пробијање, зато кад те стигне у свој брзини...

+Због дефке а и због промене аватра...;-)

Pozdrav i plus iz zemlje All Blacks-a. :D
'Ajde naucite vise taj ragbi da igrate, pa da me posecujete ovde dole!

Gde igraš Stoko? Je l' trinaestica? Aj ako si van Bg-a da dogovorimo neku prijateljsku malo da idemo vozom negde i da se zajebavamo. :)

da li govoriš o ragbiju (što ga najveći deo sveta igra) ili o američkom fudbala (što ga Amerikanerosi vole, a popularan je kod nas već duže vreme) ?

Говорим о европском рагбију 13 - ици. Играм у Новој Пазови, одакле си ти Шабане?

Pazovac? Trebao sam da dodjem sa onim tumbanim Zvezdinim timom u Pazovu ono u decembru ali sam imao kolokvijum. :) Igrao je moj ortak talonera,kratki nabijeni ako se sećaš.
Mi igramo Uniligu,pravni faks,ali nas je dosta iz Dorćolovih mladjih. 88,89 i tako.

Inače zovu me srpski Bili Sjelter,a tebe? :)

Secam se onoga u decembru, igrali smo u Pazovi po snegu, bilo je fest :)