Prijava
   

Lud je svako ko misli da cu ostaviti penis!

Izjava koju je Ana Ivanovic skoro dala jednom nasem novinskom listu. Kako sama kaze: "Tek mi je 22 godine i imam jos mnogo toga da postignem. Penisom cu prestati da se bavim onog trenutka kada mi vise ne bude predstavljao zadovoljstvo,a to nece biti u skorije vreme."

Sama cinjenica da joj je ljubav prema penisu omogucila da dobro zaradjuje daje Ani za pravo da sa ponosom kaze da je srecna da radi ono sto voli.Ukratko penis je njen zivot,a mnoge njene vrsnjakinje bi se slozile sa tom konstatcijom.

Komentari

аххахаххаха...за ту кучку то и ниеј чудо ...имаш омиљену од мене и апсолутног плуса...како довитљиво написано

-, vređanje i za brisanje

Nekad se najbolje igrala sa istim,sad joj slabo ide od ruke.Tj.u ruku. +++

hvala,hvala...mozda sam preterao al jebi ga... ;)

A da hoće da ga (njega :/) ostavi bila bi frigidna kučka. Svi vi, naravno, možete bolje, nego vam se nešto ne da, jel'?

Ja mrzim njena prenemaganja po novinama.Da je srece pa da se pojavljuje na sportskim stranama vise nego u onom delu za trac i modu!

"A da hoće da ga (njega :/) ostavi bila bi frigidna kučka"

уф данас имаш неке фемино ставове...него нека се одлучи каријера или секс ...не може и јаре и паре ;)

Baš imam. Ne znam otkud mi...
Pa šta će joj karijera ako ne mož' da dođe do malo seksa, i obrnuto?
I nije problem u njoj nego u onima koji seru po svakom...

Bila je skoro definicija na ovu temu i mislim da se zvala "Gde ima penisa,nema tenisa"...
+

ma slatka je ona, al mnogo je nesto njakava... a i svi smo svedoci da joj penis, pardon, tenis bas lose ide u poslednje vreme....

I ja sam isto pomislio juce citajuci zadnju stranu "Press-a",samo sto sam uzeo marker u ruke i T preformulisao u "P".Ne slusaj nezna srca ljubitelja ovog sporta za seka-perse i fensi omladinu.A gorepomenutu smizlu ko jebe da se vise igrala penisom bolje bi joj isao tenis.Kolega Krešimir je sve lepo objasnio u,sada vec legendarnoj definiciji,"Kurac - univerzalni lek za svaki ženski problem".A od mene + ko vrata!

пчелице мене лично заболи за њом...али не подносим њено медијско експонирање ни ње ни оне јелене...нека се иду сликати,увлачити у дупе и ка*арати са клинтоном којег су молиле да се слика са њима...она се експонира а што неко не пише о патриотама који су дали дијелове тијела за ову земљу a не о курв*ма које данас говоре како су пропатиле много због бомбардовања а сутра дају ону ствар једном од главних криваца за то...све ради самопромоције?!ја бих јој забранио да таква каква је игра за Србију уопше..имамо ми паметних и патротских тенисерки подоста :)

jednoj zemlji ne trebaju pametne i patriotki nastrojene teniserke nego talentovane
i zašto ovo još nije obrisano?
moderatori?
:) a čiča?:)

само патриотски настројене...за земљу се игра срцем и из поноса...можеш да и немаш појма о игри али срце то надокнађује...

ај да се калдимо ти и ја ђаволице да ће се ана у року од 2 године сликати гола за неки еротсаки часопис јер ће јој понестати новца или још боље да ће "изгубити" случајно мобилни са сликама или клипом од једне луде ноћи ;)...

а стварно не знам шта више са овим модераторима да се ради ђаволице....

Lepo receno Čiča!Moze da bude talentovana koliko god hoce ako joj puca ono njeno veliko dupiste da se bori.Lakse je predati mec i reci da je ona stvarno htela da igra,ali eto,stomacni virus/povreda zgloba/povreda kolena/vrucina/hladnoca/polozaj Venere u odnosu na Saturn je ucinio svoje.

@delivepar, pa i nole se vadi na to:)

@čiča,ja opkladu nikad nisam izgubila a kladim se samo onda kad sam 100 posto sigurna, a inače, razmišljala sam ja o toj opciji (svašta meni pada na pamet) :))

i da, moderatori? brišite ovo:))

Kad je Talentovani spomenu, aj da se izreklamiram... :)
http://vukajlija.com/kad-ima-penisa-nema-tenisa/127502

Kad se vec izreklamira,da ti dam +

čiča: jbg, možda sa mnom nešto nije uredu, al' mene zaboli i za klintona, i za njih u principu. i za tenis, a i za zemlju većinu vremena. ti ''problemi'' ne mogu da se riješe, i zašto se onda truditi uopšte?

"jbg, možda sa mnom nešto nije uredu"

па сигурно да нешто није уреду чим те боли:"al' mene zaboli" ;)

иначе шалу на стану то је сасвим нормално рамишљање ;)

Niko mi još nikad nije rekao da sam normalna :D

Samo sam se nasalio sa jednom njenom izjavom al priznacete da ona u zadnje vise paznje posvecuje nekim drugim stvarima a ne tenisu...To je stari sindrom sa ovih prostora,cim krene karijera odma se zaboravlja sport a krecu neka druga interesivanja...

htedoh reci u zadnje vreme :)