Prijava
   

Luis Hamilton

Najmlađi šampion Formule 1 u istoriji, koliko god se to nekom sviđalo ili ne! Prvi crnac Šampion Formule 1.

Komentari

Bitno da se naglasi da je crnac.
Ako ne naglasite da je crnac,i ako slučajno ne volite Obamu majke mi ste *racist and shheiiit*.
Ja ni za koga od Hakinena nisam navijao,a NIKAD za bilo koga iz Ferarija ali Hamilton je ubedljivo najveći mediokritet od svih šampiona Formule 1. A to što je najmladji nema veze sa tim,uleteo je u vreme kada je oseka dobrih vozača i kada je Alonso u onom raspalom Renou.
Luis je čak veći mediokritet i od muljavog Kekea Rozberga (ćalca od Nika) koji je uzeo titulu mislim 82' a nije pobedio nijednom.

on je furundzija inache...... XD

AU, ljudi al' ste hejteri... Jebe mi se da li je crnac ili ne i za koji tim vozi,pa i neka ne valja i neka je sve tačno to što kažete... Ali u čemu su Masa ili Kimi bolji od njega??????

Je l' sam ja rekao da su bolji. :)
Možda Kimi malo,ali on je alkos na kub jebiga.
Ko god da je osvojio titulu bio bi jedan od gorih šampiona ikad ali ovaj je pogotovu smehotresan,sa onim paničenjem i Fetelom koji ga prca dva kruga pred kraj a ovom leti bolid,ne zna gde se nalazi...šampion,xaxaxa.
Ali tu je legendarni Timo da spasi stvar

Koliko ja znam, bio je sa mojom Nikol Šercinger...

i ja sam pre navijala za Hakinena,pa za Alonsa....a ovom malom svaka cast... ferari mi ide na...

Je l' vi znate da je kurd kao mali upao u bure za rakiju?

Luis bi bio sampion i da je ispao u prvoj krivini, jer mu veceras nagradu daje Nikol... :)
Inace, Kimi je najgori sampion u poslednje vreme, bez premca. Iako je lik gotivac, propustio je najvise sansi da osvoji sampionat sa dobrim autom. I onaj jedan sto je pobedio je uzeo na jedvite jade. A Glok se sjebao zato sto je palo jos kise za taj jedan krug. Kakav je Luis sampion je jos rano da se kaze - za sada je od dve sezone jednom bio drugi, jednom prvi. To nije mediokritet ni na sampionskom nivou. Iako volim Masu i Ferari. Vidimo se sledece godine, misevi!
:)

Ovo je izgleda godina crnanca.