Prijava
   

Luka Jović

Oaza u pustinji. Kad nastupi suša materijala za članke i feljtone, kada nema prelaznih rokova ni velikih utakmica, tu je jedna sigurna luka da se popuni rubrika.

Naslov:
Luka Jović otišao iz Madrida!

Tekst:
Luka Jović odlučio sa svojom izabranicom da poseti Maltu uoči priprema. Pogledajte kojim autom se provozao po malteškim ulicama.
---------------------------------------------------------
Lukina sudbina neizvesna

Luka Jović već osmu sezonu u Realu nema zapaženu ulogu odigrao je samo 50 mečeva i dao tri gola svoju šansu je dobijao na kašičicu i kod Zidana i kod Anćelotija stiče se utisak da treneri nemaju poverenja u njega nije do njega. Kad bi dobio ozbiljniju šansu imali bi novog Ronalda.

Luka ostaje, Anćeloti veruje u srpskog asa, Jović iskoristio svoju šansu

Rehabilitacija karijere na pomolu? Luka jović je odigrao ključnu ulogu protiv Sosijedada za vikend, Benzema je napustio igru u 15. minutu kad je šansu dobio Luka Jović koji je rešio meč sjajnom asistencijom za Vinisijusa a kasnije je i sam bio strelac. Da li je ovo novo poglavlje za Luku, u životnoj je formi a Benzema će prema preliminarnim informacijama bizi van terena bar još 2 nedelje.

Luka ponovo na klupi

Luka je u prvenstvenom meču sa Valjekanom meč gledao sa klupe uprkos povredi Benzeme i najavama Anćelotija da će Luka najberovatnije biti svrstan među prvih 11. Nema od njega kurca.

Luka na terenu!

Luka izašao na teren na jutarnjem treningu nakon dvodnevne prehlade majmunskim gripom. Luka je došao u centar u živenši majici i crnim najkama u ruci je nosio telefon i neke ključeve.

Luka Jović ide u Englesku!

Trener Vulverhemptona kao i trener Boltona cene Lukine veštine. Po svemu sudeći nemaju para za platu koja iznosi 800 000 funti na sedmicu tako da je kandidat italijanski gigant koji još ne otkriva svoje ime ali su zvali Pereza i rekli su da će ga možda otkupiti nisu se pretstavili tako da uprava trlja ruke i nada se izlaznom transferu. Spominju se još destinacije kao što su: Marselj, Lijež, Frankfurt, Dablin, Peking, Tokio, Ontario, Buenos Aires, zona istočnih karpata, pokrajina Emilija Romanja i šire gradsko područje Vašingtona.

Sedma sila

Komentari

Neiscrpan izvor vesti. I on i ona njegova izoperisana