m/z prijateljstvo

vpserb 2009-10-15 22:56:42 +0000

stalno klanje cije je prijateljstvo jace musko ili zensko?

Zena ne prespava kod kuce i ujutru je muz pita gde si bila,ona kaze spavala sam kod drugarice.on pozove 10 njenih drugarica i nijedna ne potvrdi njenu pricu.
Muz ne prespava kuci i ujutro ga zena pita gde si bio,on kaze spavao sam kod drugara,ona pozove 10 njegovih drugara,8 potvrdi njegovu pricu a 2-ca kazu tu je-spava!!!!

1
40 : 7
  1. Ja nisam od onih koji odmah daju minuse kao plagijat bla bla,ovo sam prvi put video u ckm-u pre oko godinu dana, dao bi ti minus kad bi ti tvrdio da si ovo sam smislio ali posto nisi lud ili lazov dajem + , prvi si je dokumentovao ovde,kakve ima veze sto je autor neko drugi...

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.