Ma slušaj, to je samo početak

Чеги 2014-07-27 15:57:33 +0000

Онај класичан детаљ и иницијална каписла која служи да, као аперитив, уведе у причу целокупни остатак оног смарања/квалитетне приче (зависно од угла саговорника) и да распламса машту оног који се просерава до одређених граница. Него, слушајте! Ово је тек почетак.

Наша територијална припадност, поднебље или менталитет довољни су да успеш у ситуацији када покушаваш да набреклог павијана од спавања и ленчарења натераш да те саслуша јер јебеш то што беспомучно растежеш вилице уколико те овај не јебава ни два посто. Онда се ти напалиш као теретни воз и рашириш причу до лимита сопственог толерисања као што је Мухамед својевремено ширио исламску веру. Међутим, и пре тог ширења приче изговорено је толико речи које би, да се којим случајем купују, осиромашиле Бил Гејтса за оно време које је потребно продавцу љигаваца у Темерину да утрапи цео контигент истих чопору подивљалих деветогодишњака на екскурзији.

Израз из наслова у већини случајева прати блажени осмех који те позива да саслушаш и остатак, иако си већ тада делимично у фази потврђивања без да размишљаш о било чему. Нешто у фазону кад играш погађања загонетне личности са особом која о томе апсолутно не размишља. Па кренеш, да ли је мушко? – Не. Да ли је женско? – Не. Е, јебига сад.

Тања Војтеховски: Да ли сте икада покушали да силујете апарат за гашење пожара?
Такмичар: Да!
Полиграф: Одговор је истинит!
Тања Војтеховски: Па, црни Живомире, када? Како? Зашто?
Такмичар: Хм, то је било време када сам своју последњу жену ранио сачмаром јер сам мислио да је нека животиња.
Тања Војтеховски: Хехехе, пуцали сте на жену?
Такмичар: Па, кажем ти. Био је сумрак, ја помало ћорав на лево око, кхм... пардон. Одједном, испред мене се појављује неко чудо, мешавина кенгура, кучета и канадске тополе. Након пуцња видео сам како се још увек рита и покушава да устане. Онда сам узео ступац од приколице и поломио јој обе ноге.
Тања Војтеховски: Јебеш ме, сунце ти јебем?!
Такмичар: Ма слушај, то је само почетак. Била неко време на ортопедији и тим срањима и кад се вратила пријави ме полицији због наношења тежих телесних повреда. Робијао сам нешто мало, садио кромпир и то. Она за то време отишла од куће са неким Тиосавом што јој се потписивао на гипс.
Тања Војтеховски: Станите. Вратимо се мало уназад. Зашто сте покушали да силујете апарат за гашење пожара?
Такмичар: Ко?
Тања Војтеховски: Па ти, јеботекурац!
Такмичар: А то. То била нека опклада.

4
25 : 3
  1. Као и сваки Чегијев пример +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.