Prijava
   

Ma to je tek 6. čas

Još jedno u nizu opravdanja za blejanje (da ne kažem pasenje) na Vuki do verovatno 1-2, iako sutra imaš kontrolni, dva. Pošto su oni na šestom i sedmom času, računaš da, pošto svakako ne radiš ništa na prethodnim, moraš da učiš, ako ni zbog čega, onda zbog opšteg smaranja na već pomenutim časovima. Pa još ak' se prihvatim i na odmorima, ma petica mi ne gine.

Komentari

Moj slucaj... Davno je to bilo :D

To sam radio stalno. Doduše kad odem u školu 1. čas mi služi da se ispričam sa drugarima, drugi da malo dublje zadjemo u priču, treći da odspavam posle jela (posle odmora), četvrti - gledam šta sve treba da naučim, peti - shvatam da nema ništa od toga, šesti se bacam da nešto prepišem pa šta bude. Na kraju je to kec ili dvojka. Eventualno 3 ako se neko izlomio da mi pomogne.

Ja sam naprimer trebao da ucim uvece za sutra, i uvek se tripujem kao kad odspavam nauceno se slegne... I nikad ujutro nisam znao!

Ma to je svuda ista scena, samo se ovako tešim. :)

Meni je ovo palilo. Za cetiri casa mozes Boga oca da naucis... Jos i na odmorima se privalis nekima koji su strebali, pa se preslisavali (ja bolje pamtim kad cujem), ih, petica kao vrata. :D

filozofija mog vremena zato sam sada OFR