Prijava
   

Macura tip javne ličnosti

Rade svoj posao sa nepromenljivim neuspehom, imaju nekakav beznačajan hobi za koji znaju samo pauci u njihovom stanu, ređe se dešava da imaju porodicu, obožavaju da se ističu i od malih nogu mada im ni to ne polazi za rukom.
Guraju se pred objektiv, otimaju mikrofon, "pišu kolumne" od kojih urednik objavi dva reda.
Uvek imaju upadljiv "detalj" mega razmera : il' je neka fora sa drečavim bojama, il' se karade umesto da se oblače, il' se malterišu po licu i kreče oko očiju, a od nakita najčešće nose sve što poseduju.
I uvek ih neki urednik (zlo)upotrebi.
Uredno poveruju da je njihovo vreme konačno došlo jer su oduvek baš voleli medije i teror može da započne.

Od dr Nade M. se tražilo da izgovori dve rečenice. Može i telefonom.
I vidi šta je sad ispalo..

Poznaje vas cela Srbija, a o vama se tako malo zna. Recite nam kad vam počinje dan i koliko dnevno vremena dajete Hitnoj pomoći?
- Sama sebi se čudim. Ustajem negde oko pola četiri. Pripremim čajeve koje svakog jutra pijem, skuvam kafu, šminkam se, sređujem se za posao, a uz sve to vreme opuštam se uz muziku. Volim da slušam francuski radio, to me relaksira i sprema za naporan dan. Oko 5.15 izlazim iz kuće. Svakog dana idem prevozom s Banjice, trolejbusom 40 ili 41. U Hitnu stignem pre šest, pokupim svoje podatke i pripremam se za uključenja, koja počinju već od šest sati.

Komentari

jel znaš da kolege ne mogu da je svare? dve koleginice mi rade tamo i kažu da je neviđena gadura+++

Ne čudi me.
Do sad sam odolevala da je ne metNem u defku. Okrznula sam je na TVu, zadržala se na njenom nastpu, divila se njenoj elokvenciji i, osobito, poznavanju medicine....i morala sam da dam sebi oduška.

ma odvratna je i lupeta...

S pažnjom čitam dugačke definicije jer uglavnom autori od njih dosta očekuju a često budu besmislene. Ovo je korektno ali ništa posebno, dadoh ti plus. Lično volim kraće definicije i cenim ljude koji s malo reči mogu puno toga da kažu, ne zameri ;)

I ja se spremam da je turim u definiciju, i nju i druge "stručnjake" kojima cela Srbija veruje samo zato što su "izašli na televizoru". Tako je Nada M. odličan lekar a po istom principu je onaj Saša iz "Paklene kuhinje" postao najbolji kuvar u Srbiji iako niko ko je to tvrdio nije probao ništa što je dotični napravio (mada, da ne grešim dušu, oni koji su probali u "Maderi" njegovu klopu kažu da je stvarno dobar).

Zujo, ovo je kao "dugačko?" Eeee moj profo, 'de si ovo da vidiš... :)
O Macuri imam isto mišljenje kao i o nekom tamo s sajta što drži njenu sliku kod ikone...pardon na avataru...da me ne vučete sad baš za jezik... :)

meni je, recimo, jezivo kad slavica đukić dejanović priča nešto iz struke...znam ženu, bila je načelnik kad sam ja radila u kg i znam koliki je idiot i koliko njene kolege komentarišu neno lupetanje...

Da li je dugačko to je relativno, a ja nikoga ne ubeđujem u svoje stavove samo ih iznosim. Povremeno uđem na Vukajliju i volim da vidim neki dobar poster i neku kratku i efektnu definiciju a kad želim nešto dobro da pročitam i nasmejem se odem na Tarzaniju :-)
Nego da ne skrenemo s teme moje mišljenje je da je za ovoliko teksta malo suštine za moj ukus, nije očajno ali je mlakoo