Prijava
 1.    

  Mag blogovanja

  Tatko na internet. Virtuelni nadčovek. Svoju natprosečnu inteligenciju potkovao širokom erudicijom, a usavršio korišćenjem novih tehnologija i advensd skilom pretraživanja. Lik koji će svojim britkim stilom nepogrešivo analizirati bilo koju pojavu, u bilo kojoj sferi, u bilo koje vreme. Sa izuzetnim zadovoljstvom će podeliti svoja znanja i iskustva sa vaskolikim digitalnim življem i možda već ove godine dobiti treću nagradu za tvit nedelje iz oblasti ''Manjinska prava u Srbistanu''.
  Obično bubuljičavi štreber željan pažnje, sa hipsterskim đozlucima dioptrije ekvivalentne sibirskoj temperaturi u rano proleće.

  Mlad mesec: Dragi Maže, interesuje me Vaše cenjeno iskustvo sa uzimanjem ajsa?
  Mag: O, Mlad mjeseče u prvoj četvrtini (gledano u tepsiju bureka u smeru kazaljke na satu, hnjo, hnjo), u zao čas odluči se ti konzumirati vaki dspi! No, reći ću ti da odgovor krije se u postu od 12Kb na jednom serveru lociranom u gradu Katmanduu, na dva dana guglanja virusnim poljima fajervolovima zaštićenim, dakako. Tamo jedan joga-šaman-nirvana-guru-šesti-dan napisa sitnu knjigu indžijelu koja tebe interesovati bi mogla. Ako, pak, neuspešan budeš u misiji ovoj, vrati se k meni i Mag prosvetliti tebe će! Haug.

  - Alo, Uki, imam neke klince punišiće ovde u kraju, radili bi ajs. Je l' imaš ti to na lageru i kak'e su haludže?

  Definicija je pisana za TDZP