Magistar

Forest Gump 2012-05-26 23:28:02 +0000

Редован блејач у клаџи, лик који се понаша и држи говоре ко да је завршио 4 факултета, а велико питање је докле је и са основном догурао. Поседује га свака кладионица у држави. У све се разуме, од политике па до спорта, у шта спада делатност кладионице. Кад год идеш да уплатиш тикет он ће бити тамо, седеће за столом, циркати пиво из 0,5 флајке, пушити меку сарајевску Дрину и причати како има проверену дојаву за другу Шведску лигу. Наравно, никад га нећеш видети да диже неку озбиљнију своту (мада питање је дал ћеш га видети да диже и било коју своту) новца. Увек га зајебе последња текма на тикету и то за суме од 50 до 100 сома. Ако си кладионичар почетник, при првим твојим сусретима са светом клаџе деловаће ти да тај лик паметно збори и послушаћеш његов савет да одиграш из кеца у два... наравно пућеш, ал ће ти то бити велика школа за наставак твог кладионичарског живота.

5
30 : 4
  1. kod nas ga zovemo Profesor...

    odlicna definicija...

  2. Hvala. Doktor, magistar, profesor, ucitelj, svejedno je koju mu titulu das. Mada kod mene ima jedan koji ima sve karakteristike odozgo, jedino sto je covek stvarno ucitelj u nekoj skoli :)

  3. И код нас је Професор...

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.