Prijava
   

Majkl Džekson

Najpoznatiji nosilac gips belih čarapa (laserke), koje idu jedino uz špicaste spitfrajer šoferske cipele. Napravio par vanrednih hitova i spotova, koji i danas drže vrhove greatest-ever lista (Triler, pre svega). Živi dokaz američkog sna - može sve, pa i da siromašan crni dečak postane bogata bela devojčica.
Ali avaj, kao i sa njegovom zemljom, sve je prslo negde krajem osamdesetih, a san se pretvorio u košmar. Počeo je da se raspada, što ima i dobre strane (lako mu je da podigne nos - uzme ga u ruku i podigne ruku). A onda se pokazao i kao odličan čuvar dece. Dokumentarac gde maše "svojim" detetom (pod maskom, verovatno belo dete) kroz prozor sa četvrtog sprata ga je dokusurio. Od onda se malo toga čulo o njemu.

Ranih devedesetih moj drugar se ložio na Majkla. Išao je Borčom obučen kao on, što je izazivalo zanimljive reakcije. "Jebo mamu" (neki pajser u bašti kafića); "A bre s ti Djekson" (mali ganci). Imao je i bend MC Dexon & dr Srba bend, koji se bavio obradama narodnjaka na muziku Majklovih hitova.

Komentari

Aha... samo to je bila čuvena 1993.

A bre s ti Djeksom?:-)+