Prijava
   

Majstorski radovi

Vrsta radova koja najčešće potraje čitavu večnost.Uvek praćeni iznenadnom nestašicom materijala,nekvalitetom novokupljenog i velikom potrošnjom živaca za onog što je uposlio izvodjača radova.Ukoliko zovete majstora morate biti spremni na to da ceo taj dan(a često i par drugih)izdvojite samo za njega.
Opskrbljivanje sa bar 300 grama kafe, nekom gajbicom piva,kojim litrom žestine je obavezno.I nešto da pregrize,plus nešto konkretno da stavi u kljun.Čeka vas lud provod-za jedan dan(ili više) izmenićete nekoliko profesija. Potrčko,konobar,vozač,nabavljač,dostavljač,pomoćnik.No,najgora stvar je kad postanete psihoterapeut.Slušate o raspusnoj ženi,neodgovornoj deci,trudnoj švalerci,poslu bez pravog radnog vremena...
I tako u nedogled,sa sve manjom količinom nade da će stvar(mašina,bojler,auto)uskoro proraditi.

-Dobar dan čika Branko....pa da jeste,crko je bojler...pa nemam sad nešto vremena spremam odbranu magistarskog...Da,da nema problema sačekaću vas na stanici posle treće smene.Šest i petnaest ujutru,dobro ustaću nema problema.
Skeniranje kvara
-A ,ovo bez par dana neće moći.Idemo mi sad lepo po delove,pa ćemo sve natenane...
Posle par dana i bojlera sa novim grejačom,termostatom,i ko zna još čim
-E Milane,pošto smo prijatelji/poznanici za tebe 50 eura.
-Šššta bre 50e?Pa oni delovi i oni su samo koštali toliko,nije valjda ovo sve za ruke?(More izem ti ja poznanstvo sa tobom,skuplje me košta tako.Gde je samo ono što si pojeo i popio ovih par dana i benzin dok sam te vozikao ko da sam bre taksista,a što sam te slušao deset sati najmanje,ko da sam psihoterapeut,more ti meni treba da platiš)
-Aj u zdravlje,zovi ako treba ponovo,za tebe prijatelju u svako doba...

Komentari

ako treba neka 'opravka,tu sam!!! +

Ovaj poslednji majstor me dokusurio:)