Prijava
   

Maks Pejn

Glavni protagonista iz "Rokstarovih" video igrica. Maksa je totalni car koji nažalost baš nema sreće u životu. Pravi njujorkški pajkan, detektiv čak, kome džankoze ubijaju porodicu i on se sveti, naravno. Zbog toga malo ima tripulozne snove koji mu (gle čuda) pomažu, daju smernice za rešavanje slučaja.

Komentari

sve u svemu definicija je vrh!:D

Max Payne je definitivno najbolja pucacina u 3. licu ikad napravljena(bar za mene).Nikad necu da zaboravim osecaj kakav sam imao dok sam pratio pricu igre.Spada u najbolje igrice koje sam u zivotu igrao.

svaka chast na definiciji...i igra i lik su fenomenalno odradjeni,mada mislim i da bi film odlicno prosao......

to je više od igre, može da se svrsta u neku umetnost, znači nije istina kolko je dobra priča i atmosfera oko igrice :)

Jeste, jako dobra igrica, sa solidnom pricom i nekim dosta oriinalnim stvarima za to vreme, pogotovo cenim prvi deo. I da, igrice mogu biti umetnos, Counter Strike to sigurno nije, ali neki sa fenomenalnom pricom kao sto je ima Mafia, sigurno jesu.

Max Payne je igra koja je na mene ostavila bas veliki utisak , jer se secam da sam u 3-4 razredu osnovne igrao MP1 i da sam imao potrebu da provalim sta te reci znace i da citam strip,uzivim se u atmosveru igre,dok su ostala deca samo igrala igru da ubiju sto vise protivnika.To mi nekako najvise odvaja ovu igru ,jednostavno je super kad pratis stanje u kome se lik nalazi , gledas sta on razmislja i kako sve to dozivljava .MP1 i MP2 su super , izgleda da ce da izadje i treci deo , ali da ce da bude neko ,,umri muski" sran*e. ;D
I sad mi je kad se setim svojim omiljenih igara maks pejn na prvom mestu ubedljivo.

mafia, MP2- najbolje ikada

GTA, enterprajz, maks pejn...ti si definisao sve što volim +

Max Payne stvarno jeste jedna od najboljih video igara ikada napravljenih. Čista umetnost! Šteta što će treći deo verovatno biti sranje žestoko. Ali ako je za neku utehu na wikipediji piše da je za voice acting opet izabran James McCaffrey.

Trojka je super, samo da znate, jedino što treba jači komp da je pokrene (kao i sa prethodnim delovima u svoje vreme) i dosta mesta na HDD-u (oko 35 GB) ali zaista vredi. Rockstar me nije razočarao a McCaffrey je kao i uvek fenomenalan tako da igricu definitivno preporučujem svima a posebno fanovima franšize u koje i sam spadam.

Sad ste me naložili da ih opet odigram i prisetim se tog filinga MP-a